Bilgisayar Bir Anlık Çalışıp Kapanıyor

Yer
Detroit
Daha fazla  
Birkaç ay boyunca bilgisayarının içini temizlememiştim. Dün açıp temizledim ve işlemci fanını çıkardım. O sırada da işlemcinin termal macununun kurulduğunu gördüm. İşlemciyi çıkarıp macun sürüldüğü yeri mendil ile sildim sonra bir daha her şeyi yerine taktım. Ama bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir anlık ışılar yanıp, fan dönüp hemen kapanıyordu. Ne kadar uğraşsam da açamadım. Bu konularda çok bilgili değilim. İşlemciyi macunsuz taktım bu arada. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Sistem özelliklerini koyar mısın? Belki PSU yetersizdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi takarken üçgen işaretine dikkat etmişsindir diye umuyorum.
1-3 Saniye çalışıp kapanıyorsa güç kaynağında sorun ararım.
3 İla +10 sn çalışıp kapanıyorsa işlemci fanı iyi oturmamış aşırı ısındığı için kapanıyor olabilir.
Sanki işlemci fanı kulakçıkları iyi kapatmamışsın gibi hissediyorum.

Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ben ekran kartını söküp bios pilini çıkarıp taktım bi kere açıldı kapandı 1 2 saniye sonra tekrar çalıştı sıkıntı normal çalıştı tekrar power tuşuna basıp kapattım ekran kartını taktım yine aynı basıyorum power tuşuna çalışmıyor problem ekran kartındamı yoksa anakarttan mı çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…