S Serkan Korkmaz Kilopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Bilgisayardan kalktım, geldim ekran böyle bilgisi olan yazabilir mi? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-09-23 at 13.22.12.jpeg 118,6 KB · Görüntüleme: 59
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.901 Çözümler 245 23 Eylül 2022 #2 Serkan Korkmaz dedi: Bilgisayardan kalktım, geldim ekran böyle bilgisi olan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dokununca açılmıyor mu? Artı 0 Eksi
Serkan Korkmaz dedi: Bilgisayardan kalktım, geldim ekran böyle bilgisi olan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dokununca açılmıyor mu?
KS KS S Serkan Korkmaz Kilopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 ReloadingData dedi: Dokununca açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Direkt reset attım denemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #4 Dokununca açılması lazım uyku moduna geçmiştir. Artı 0 Eksi
KS KS S Serkan Korkmaz Kilopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #5 Warlockk60 dedi: Dokununca açılması lazım uyku moduna geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Uyku modu değil ya böyle eski televizyonlar çekmez ya öyle oluyor. Artı 0 Eksi
Warlockk60 dedi: Dokununca açılması lazım uyku moduna geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Uyku modu değil ya böyle eski televizyonlar çekmez ya öyle oluyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.901 Çözümler 245 23 Eylül 2022 #6 Serkan Korkmaz dedi: Uyku modu değil ya böyle eski televizyonlar çekmez ya öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman uyku modunu kapatıp deneyin bakalım reset atacak mı? Artı 0 Eksi
Serkan Korkmaz dedi: Uyku modu değil ya böyle eski televizyonlar çekmez ya öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman uyku modunu kapatıp deneyin bakalım reset atacak mı?
SanalArama Centipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu / Teknik Personel 23 Eylül 2022 #7 Büyük ihtimalle AMD kaynaklı bir sorun. Artı 0 Eksi
kürt heisenberg Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #8 1.ihtimal : işletim sistemi bozukluluğu 2. ihtimal : ekran kartı bozlulmuştur (bendede oldu) 3. ihtimal : gene ekran kartı bu sefer çok ısınmasından olabilir bi bakım yap (chipsetin macununu falan değiştir ) önce temiz bi format at gene devam ederse ekran kartını servise götür Artı 0 Eksi
1.ihtimal : işletim sistemi bozukluluğu 2. ihtimal : ekran kartı bozlulmuştur (bendede oldu) 3. ihtimal : gene ekran kartı bu sefer çok ısınmasından olabilir bi bakım yap (chipsetin macununu falan değiştir ) önce temiz bi format at gene devam ederse ekran kartını servise götür
KS KS S Serkan Korkmaz Kilopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #9 kürt heisenberg dedi: 1.ihtimal : işletim sistemi bozukluluğu 2. ihtimal : ekran kartı bozlulmuştur (bendede oldu) 3. ihtimal : gene ekran kartı bu sefer çok ısınmasından olabilir bi bakım yap (chipsetin macununu falan değiştir ) önce temiz bi format at gene devam ederse ekran kartını servise götür Genişletmek için tıkla... amd 3350g takılı dahili ekran kartı var harici ekran kartı yok Artı 0 Eksi
kürt heisenberg dedi: 1.ihtimal : işletim sistemi bozukluluğu 2. ihtimal : ekran kartı bozlulmuştur (bendede oldu) 3. ihtimal : gene ekran kartı bu sefer çok ısınmasından olabilir bi bakım yap (chipsetin macununu falan değiştir ) önce temiz bi format at gene devam ederse ekran kartını servise götür Genişletmek için tıkla... amd 3350g takılı dahili ekran kartı var harici ekran kartı yok
kürt heisenberg Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #10 Bir temiz kurulum yap. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2022 Artı 0 Eksi