UtkuBallanlı Decapat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 22 9 Mart 2020 #1 Öncelikle merhaba daha dün bilgisayar hızlıydı bugün bilgisayarı açtığimda bilgisayar aşırı dercese yavaşaladigini gordum sizce sorunun kaynagı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2020
Öncelikle merhaba daha dün bilgisayar hızlıydı bugün bilgisayarı açtığimda bilgisayar aşırı dercese yavaşaladigini gordum sizce sorunun kaynagı nedir?
P Phyxsius Centipat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 25 9 Mart 2020 #2 UtkuBallanlı dedi: Öncelikle merhaba daha dün bilgisayar hızlıydı bugün bilgisayarı açtığimda bilgisayar aşırı dercese yavaşaladigini gordum sizce sorunun kaynagı nedir? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat, NEM Clock 300 MHz'de kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
UtkuBallanlı dedi: Öncelikle merhaba daha dün bilgisayar hızlıydı bugün bilgisayarı açtığimda bilgisayar aşırı dercese yavaşaladigini gordum sizce sorunun kaynagı nedir? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat, NEM Clock 300 MHz'de kalmış olabilir.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.069 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Mart 2020 #3 Phyxsius dedi: Yeniden başlat, NEM Clock 300 MHz'de kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... NEM Clock nedir? Artı 0 Eksi
Phyxsius dedi: Yeniden başlat, NEM Clock 300 MHz'de kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... NEM Clock nedir?
P Phyxsius Centipat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 25 9 Mart 2020 #4 fromhell1 dedi: NEM Clock nedir? Genişletmek için tıkla... MSİ Afterburnerde gözüküyor. O bende bazen 300 MHz'de takılı kalınca FPS düşüyor. Artı 0 Eksi
fromhell1 dedi: NEM Clock nedir? Genişletmek için tıkla... MSİ Afterburnerde gözüküyor. O bende bazen 300 MHz'de takılı kalınca FPS düşüyor.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 9 Mart 2020 #5 UtkuBallanlı dedi: Öncelikle merhaba daha dün bilgisayar hızlıydı bugün bilgisayarı açtığimda bilgisayar aşırı dercese yavaşaladigini gordum sizce sorunun kaynagı nedir? Genişletmek için tıkla... Yavaşlamadan önce bir uygulama yüklediniz mi? Windows güncellemesi yaptınız mı? Sistem ayarlarını değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
UtkuBallanlı dedi: Öncelikle merhaba daha dün bilgisayar hızlıydı bugün bilgisayarı açtığimda bilgisayar aşırı dercese yavaşaladigini gordum sizce sorunun kaynagı nedir? Genişletmek için tıkla... Yavaşlamadan önce bir uygulama yüklediniz mi? Windows güncellemesi yaptınız mı? Sistem ayarlarını değiştirdiniz mi?
KayraAkgul24 Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 12 9 Mart 2020 #6 Ekran kartı ömrü tükenmiş olabilir maalesef. Eğer böyle bir durum var ise yapılabilecek birşey yok ve dediğiniz gibi aniden biter Artı 0 Eksi
Ekran kartı ömrü tükenmiş olabilir maalesef. Eğer böyle bir durum var ise yapılabilecek birşey yok ve dediğiniz gibi aniden biter
KS KS UtkuBallanlı Decapat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 22 10 Mart 2020 #7 Pc nin icinden ekran kartini sokup calistirdim fakat aynı sorun devam ediyor Artı 0 Eksi
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mart 2020 #8 UtkuBallanlı dedi: Pc nin icinden ekran kartini sokup calistirdim fakat aynı sorun devam ediyor Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir ? Ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? Artı 0 Eksi
UtkuBallanlı dedi: Pc nin icinden ekran kartini sokup calistirdim fakat aynı sorun devam ediyor Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir ? Ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?
KS KS UtkuBallanlı Decapat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 22 10 Mart 2020 #9 I5 2400 6gb ram gtx 750 ekran kartini 2. El aldim 2 ay oldu digerleri 2 3 yildir Artı 0 Eksi
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mart 2020 #10 UtkuBallanlı dedi: i5 2400 6 GB RAM GTX 750 ekran kartini 2. el aldim 2 ay oldu digerleri 2 3 yildir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2. el önceki sahibi alalı ne kadar oldu? Kasanın içini açıp temizle. İşlemci ile ekran kartının termal macunlarını yenile. Sorunun düzelecektir. Artı 0 Eksi
UtkuBallanlı dedi: i5 2400 6 GB RAM GTX 750 ekran kartini 2. el aldim 2 ay oldu digerleri 2 3 yildir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2. el önceki sahibi alalı ne kadar oldu? Kasanın içini açıp temizle. İşlemci ile ekran kartının termal macunlarını yenile. Sorunun düzelecektir.