Bilgisayar boot etmiyor, DRAM LED yanıp sönüyor

Farklı bir güç kaynagı ile denemelisin. Eğer ki olmazsa anakart arızalıdır. Farklı RAM'le de test etmişssin yani RAM saglam. Garanti varsa gönder.
Bu güç kaynağı ile dün çalıştırmıştım.

Bu güç kaynağı ile dün çalıştırmıştım.
Bir bilgisayarcı sözü söylemek isterim sana 2 yıl stajdan dolayı çalışmıştım. Eger bilgisayar tüm denemelere rağmen çalışmıyorsa fişini çek bekle 3-5 saat. Heheheh. Yarın sabah çalıştırabilirsin umarım. Şimdi takma kafaya yarın mümkünse farklı RAM, PSU, ANAKART ile dene işte elindeki imkana göre.

Denedikten sonra tekrar geri dönüş yaparım. Umarım çalışır [emoji20]

BIOS kaynaklı bir şey olabilir mi? Ekrana görüntü gelmiyor derken hiç mi gelimiyor yoksa bios'tan sonra siyah ekranda mı kalıyor?

BIOS kaynaklı bir şey olabilir mi? Ekrana görüntü gelmiyor derken hiç mi gelimiyor yoksa bios'tan sonra siyah ekranda mı kalıyor?
Hiç gelmiyor. Dün gelmişti onda da 8GB RAM takılı olduğu halde 4000MB gözüküyordu ilk post ekranında.

Bu arada tekrar denedim çalıştırmayı ama çalışmadı [emoji20]

Anakart bozuk. Ama yine de farklı bir PSU ile deneme şansın varsa dene.
Farklı bir PSU ile test ettim.Sonuç yine aynı. Fakat bir şey dikkatimi çekti işlemci soketinin içinde ki bazı pinlerde termal macun var sanki beyaz beyaz. Acaba ondan dolayı bir temassızlık yapıyor olabilir mi? Çünkü geçen gün PC çalışmıştı.

Olabilir nasıl başardınız onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…