ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #21 LexonTR dedi: Ben başarmadım ikinci el bir anakart almıştım. Genişletmek için tıkla... Olabilir bazen böyle şeyler iade edebilme imkanın varsa et.
LexonTR dedi: Ben başarmadım ikinci el bir anakart almıştım. Genişletmek için tıkla... Olabilir bazen böyle şeyler iade edebilme imkanın varsa et.
LexonTR Megapat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 409 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2018 #22 ProfTech dedi: Olabilir nasıl başardınız onu? Genişletmek için tıkla... Görseller böyle.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #23 Bir şey göremedim telefondan giriyorum.
LexonTR Megapat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 409 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2018 #24 ProfTech dedi: Bir şey göremedim telefondan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün CPU'yu başka bir anakartta deneyeceğim. Bakalım o zaman sorun çıkmaz ise sıkıntı anakarttaymış diyebileceğim artık. ProfTech dedi: Bir şey göremedim telefondan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sonunda pc çalıştı. Sorun anakarttaymış CPU'yu başka bir anakartta test ettik ve çalıştı. Biz de eski bir anakartımız vardı onunla çalıştırmayı denedik ve inanılmaz bir şekilde boot etti. Sorun çözülmüş oldu. Son düzenleme: 2 Eylül 2018
ProfTech dedi: Bir şey göremedim telefondan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün CPU'yu başka bir anakartta deneyeceğim. Bakalım o zaman sorun çıkmaz ise sıkıntı anakarttaymış diyebileceğim artık. ProfTech dedi: Bir şey göremedim telefondan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sonunda pc çalıştı. Sorun anakarttaymış CPU'yu başka bir anakartta test ettik ve çalıştı. Biz de eski bir anakartımız vardı onunla çalıştırmayı denedik ve inanılmaz bir şekilde boot etti. Sorun çözülmüş oldu.