3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 24 Nisan 2022 #1 Linux kullanıyorum ISO'yu USB'ye boot ediyorum fakat BIOS USB'yi görmüyor. Eskiden de olmuştu Windows 10 ISO sunu yüklüyorum görmüyor USB ve Windows 8 haricinde diğer ISO'ları görüyor.
Linux kullanıyorum ISO'yu USB'ye boot ediyorum fakat BIOS USB'yi görmüyor. Eskiden de olmuştu Windows 10 ISO sunu yüklüyorum görmüyor USB ve Windows 8 haricinde diğer ISO'ları görüyor.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 24 Nisan 2022 #2 Kalıbı USB'ye hangi programla yazdırdınız? Sabit diskiniz MBR mı EFI mi?
3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 24 Nisan 2022 #3 izmirkartali dedi: Kalıbı USB'ye hangi programla yazdırdınız? Sabit diskiniz MBR mı EFI mi? Genişletmek için tıkla... Ventoy ile deniyorum şuan linuxun kendi iso burneri ile yazdırdım.
izmirkartali dedi: Kalıbı USB'ye hangi programla yazdırdınız? Sabit diskiniz MBR mı EFI mi? Genişletmek için tıkla... Ventoy ile deniyorum şuan linuxun kendi iso burneri ile yazdırdım.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 24 Nisan 2022 #4 358669 dedi: Ventoy ile deniyorum şuan linuxun kendi iso burneri ile yazdırdım. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ventoy ile olması lazım. Ama WoeUSB daha kolaydır. Buradan dağıtımınıza uygun yönergeleri uygulayıp WoeUSB'yi kurun: Install woe-usb on Linux | Snap Store Get the latest version of woe-usb for Linux - WoeUSB is a tool to create Windows USB stick snapcraft.io
358669 dedi: Ventoy ile deniyorum şuan linuxun kendi iso burneri ile yazdırdım. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ventoy ile olması lazım. Ama WoeUSB daha kolaydır. Buradan dağıtımınıza uygun yönergeleri uygulayıp WoeUSB'yi kurun: Install woe-usb on Linux | Snap Store Get the latest version of woe-usb for Linux - WoeUSB is a tool to create Windows USB stick snapcraft.io
3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 24 Nisan 2022 #5 izmirkartali dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ventoy ile olması lazım. Ama WoeUSB daha kolaydır. Buradan dağıtımınıza uygun yönergeleri uygulayıp WoeUSB'yi kurun: Install woe-usb on Linux | Snap Store Get the latest version of woe-usb for Linux - WoeUSB is a tool to create Windows USB stick snapcraft.io Genişletmek için tıkla... Ubuntu. Yok hocam hata veriyor ventoy ile deneyeceğim woe ile şimdi.
izmirkartali dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ventoy ile olması lazım. Ama WoeUSB daha kolaydır. Buradan dağıtımınıza uygun yönergeleri uygulayıp WoeUSB'yi kurun: Install woe-usb on Linux | Snap Store Get the latest version of woe-usb for Linux - WoeUSB is a tool to create Windows USB stick snapcraft.io Genişletmek için tıkla... Ubuntu. Yok hocam hata veriyor ventoy ile deneyeceğim woe ile şimdi.