PeaceTale Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #1 Bugün bilgisayara Ubuntu kurdum ama her bilgisayarı açtığımda boot menüsü çıkıyor. Ubuntu'yu seçmene rağmen açılmıyor, çözümü nedir?
Bugün bilgisayara Ubuntu kurdum ama her bilgisayarı açtığımda boot menüsü çıkıyor. Ubuntu'yu seçmene rağmen açılmıyor, çözümü nedir?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Ekim 2022 #2 PeaceTale dedi: Bugün bilgisayara Ubuntu kurdum ama her bilgisayarı açtığımda boot menüsü çıkıyor. Ubuntu'yu seçmene rağmen açılmıyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bootloader düzgün kurulmamis. Bl düzeltmek sıfır kurulum için uğraşmaya değmez. Kurulumda nasıl bir yol izlediniz? Boot menüsü olarak bahsettiğiniz yerin fotoğrafını atar misiniz? Artı 0 Eksi
PeaceTale dedi: Bugün bilgisayara Ubuntu kurdum ama her bilgisayarı açtığımda boot menüsü çıkıyor. Ubuntu'yu seçmene rağmen açılmıyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bootloader düzgün kurulmamis. Bl düzeltmek sıfır kurulum için uğraşmaya değmez. Kurulumda nasıl bir yol izlediniz? Boot menüsü olarak bahsettiğiniz yerin fotoğrafını atar misiniz?
KS KS PeaceTale Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #3 363652 dedi: Bootloader düzgün kurulmamis. Bl düzeltmek sıfır kurulum için uğraşmaya değmez. Kurulumda nasıl bir yol izlediniz? Boot menüsü olarak bahsettiğiniz yerin fotoğrafını atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden kurdum ancak maalesef değişen bir şey yok diski silip dili, bölgeyi vs. seçmekten başka bir şey yapmadım Artı 0 Eksi
363652 dedi: Bootloader düzgün kurulmamis. Bl düzeltmek sıfır kurulum için uğraşmaya değmez. Kurulumda nasıl bir yol izlediniz? Boot menüsü olarak bahsettiğiniz yerin fotoğrafını atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden kurdum ancak maalesef değişen bir şey yok diski silip dili, bölgeyi vs. seçmekten başka bir şey yapmadım
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Ekim 2022 #4 PeaceTale dedi: Yeniden kurdum ancak maalesef değişen bir şey yok diski silip dili, bölgeyi vs. seçmekten başka bir şey yapmadım Eki Görüntüle 1533042 Genişletmek için tıkla... Alttaki "debian" seçeneğini seçince ne oluyor. Artı 0 Eksi
PeaceTale dedi: Yeniden kurdum ancak maalesef değişen bir şey yok diski silip dili, bölgeyi vs. seçmekten başka bir şey yapmadım Eki Görüntüle 1533042 Genişletmek için tıkla... Alttaki "debian" seçeneğini seçince ne oluyor.
KS KS PeaceTale Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #5 Debianı daha önceden kurmuştum orada kalmış seçince yine bir şey olmuyor Artı 0 Eksi
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Ekim 2022 #6 PeaceTale dedi: Debianı daha önceden kurmuştum orada kalmış seçince yine bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Açılmıyor derken ne oluyor tam olarak? Fastboot, safeboot vb. açık mı? Artı 0 Eksi
PeaceTale dedi: Debianı daha önceden kurmuştum orada kalmış seçince yine bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Açılmıyor derken ne oluyor tam olarak? Fastboot, safeboot vb. açık mı?