T thanos22th Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 16 7 Temmuz 2020 #1 Bilgisayar boştayken bile 60 derece oluyor yük üzerinde 90 görüyorum hatta bazen çok ısınıp kapanıyor normal midir? Bu arada hava 42 derece. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020
Bilgisayar boştayken bile 60 derece oluyor yük üzerinde 90 görüyorum hatta bazen çok ısınıp kapanıyor normal midir? Bu arada hava 42 derece.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 7 Temmuz 2020 #2 Normal değildir. Ama hava 42 dereceyse olay vermediyse Mabut neylesin Mahmut'a dönüyor. Artı 0 Eksi
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #3 Laptop büyük olasılıkla. Eğer değilse çok büyük sıkıntı. Laptop ise güzel bir tane soğutucu almalısınız . Artı 0 Eksi
Laptop büyük olasılıkla. Eğer değilse çok büyük sıkıntı. Laptop ise güzel bir tane soğutucu almalısınız .
AAAkopekAAA Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 451 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Temmuz 2020 #4 Diz üstü mü yoksa masaüstü mü? Ve termal macunu en son ne zaman yenilediniz? Artı 0 Eksi
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #5 Donanımsal temizlik ve termal macun yenilerseniz ciddi bir azalış göreceksinizdir. Artı 0 Eksi
KS KS T thanos22th Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 16 7 Temmuz 2020 #6 Ek01000 dedi: Laptop büyük olasılıkla. Eğer değilse çok büyük sıkıntı. Laptop ise güzel bir tane soğutucu almalısınız. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ama diyarbakırdayım şun hava 35 derece falan. Artı 0 Eksi
Ek01000 dedi: Laptop büyük olasılıkla. Eğer değilse çok büyük sıkıntı. Laptop ise güzel bir tane soğutucu almalısınız. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ama diyarbakırdayım şun hava 35 derece falan.
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #7 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Normal değildir. Genişletmek için tıkla... Bunu boşta 75 derece olan bilgisayarıma desek , şaka bir yana normal bir değer değil bu aldıkların. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Normal değildir. Genişletmek için tıkla... Bunu boşta 75 derece olan bilgisayarıma desek , şaka bir yana normal bir değer değil bu aldıkların.
KS KS T thanos22th Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 16 7 Temmuz 2020 #8 Eiziiaizii dedi: Diz üstü mü yoksa masaüstü mü? Ve termal macunu en son ne zaman yenilediniz? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar kasasız ve 2014'te alındı hiç yapıldımı bilmiyorum babam tarafından. Artı 0 Eksi
Eiziiaizii dedi: Diz üstü mü yoksa masaüstü mü? Ve termal macunu en son ne zaman yenilediniz? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar kasasız ve 2014'te alındı hiç yapıldımı bilmiyorum babam tarafından.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #9 thanos22th dedi: Bu bilgisayar kasasız ve 2014'te alındı hiç yapıldımı bilmiyorum babam tarafından. Genişletmek için tıkla... Donanımsal temizlik ve termal macun yenileyin ciddi bir azalış göreceksinizdir. Bu arada kasası yok mu? Artı 0 Eksi
thanos22th dedi: Bu bilgisayar kasasız ve 2014'te alındı hiç yapıldımı bilmiyorum babam tarafından. Genişletmek için tıkla... Donanımsal temizlik ve termal macun yenileyin ciddi bir azalış göreceksinizdir. Bu arada kasası yok mu?
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 7 Temmuz 2020 #10 thanos22th dedi: Bu bilgisayar kasasız ve 2014'te alındı hiç yapıldımı bilmiyorum babam tarafından. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bilgisayarın içi böyleyse ısınması normal. Artı 0 Eksi
thanos22th dedi: Bu bilgisayar kasasız ve 2014'te alındı hiç yapıldımı bilmiyorum babam tarafından. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer bilgisayarın içi böyleyse ısınması normal.