K Kleix Zeptopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #11 Dyinwish dedi: hocam devam ederse format atmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son çare gibi duruyor hocam, format atmak hiç istemiyorum. Teşekkür ederim yorumuz için. Hocam sizce CCLeaner'den dolayı olabilir mi? Son düzenleme: 19 Eylül 2022
Dyinwish dedi: hocam devam ederse format atmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son çare gibi duruyor hocam, format atmak hiç istemiyorum. Teşekkür ederim yorumuz için. Hocam sizce CCLeaner'den dolayı olabilir mi?
Dyinwish Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #12 Kleix dedi: En son çare gibi duruyor hocam, format atmak hiç istemiyorum. Teşekkür ederim yorumuz için. Hocam sizce CCLeaner'den dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CCLeaner'in çok ram yediğini biliyorum işinize yaramıyorsa silin, yine düzelmezse dediğiniz gibi en son çare format.
Kleix dedi: En son çare gibi duruyor hocam, format atmak hiç istemiyorum. Teşekkür ederim yorumuz için. Hocam sizce CCLeaner'den dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CCLeaner'in çok ram yediğini biliyorum işinize yaramıyorsa silin, yine düzelmezse dediğiniz gibi en son çare format.