G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 12 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, sorum yukarıda. Sizce neden? Bir zararı var mıdır? Kullanım oranı %4 genelde. Bazen %6, nadiren %8, bazen 0 oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2021
Arkadaşlar, sorum yukarıda. Sizce neden? Bir zararı var mıdır? Kullanım oranı %4 genelde. Bazen %6, nadiren %8, bazen 0 oluyor.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 12 Mayıs 2021 #2 Çünkü işletim sistemi kurulu...
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.606 Makaleler 1 Çözümler 19 12 Mayıs 2021 #3 Aslında boşta dediğimiz şey sistemi fazla kullanan herhangi bir uygulamanın açık olmaması anlamına geliyor, boşta olsa bile arka planda çalışan çeşitli uygulamalar var ki ekranına görüntü geliyor, bunlar da bir miktar kullanıyor sistemi.
Aslında boşta dediğimiz şey sistemi fazla kullanan herhangi bir uygulamanın açık olmaması anlamına geliyor, boşta olsa bile arka planda çalışan çeşitli uygulamalar var ki ekranına görüntü geliyor, bunlar da bir miktar kullanıyor sistemi.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 12 Mayıs 2021 #4 Sistemde bir işlem yapmasanız bile çalışır durumda olduğu sürece veri okur ve yazar normal bir durum.
Sistemde bir işlem yapmasanız bile çalışır durumda olduğu sürece veri okur ve yazar normal bir durum.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #5 game developer dedi: Arkadaşlar, sorum yukarıda. Sizce neden? Bir zararı var mıdır? Kullanım oranı %4 genelde. Bazen %6, nadiren %8, bazen 0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu da ondan. Normal durum.
game developer dedi: Arkadaşlar, sorum yukarıda. Sizce neden? Bir zararı var mıdır? Kullanım oranı %4 genelde. Bazen %6, nadiren %8, bazen 0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu da ondan. Normal durum.
G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 13 Mayıs 2021 #6 drmstafaa dedi: Windows kurulu da ondan. Normal durum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta da c ye kruulu ama onda genedle yüzde 0 arada 4 belki oluyor. Ondan merak ettim
drmstafaa dedi: Windows kurulu da ondan. Normal durum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta da c ye kruulu ama onda genedle yüzde 0 arada 4 belki oluyor. Ondan merak ettim