Bilgisayar boştayken %70 RAM kullanıyor

cikolata

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Bu problem bu gün başıma geldi. Forumu taradım internetten araştırdım fakat çözüme ulaşamadım. Görev yöneticisinde 6 GB RAM kullanacak bir uygulama gözükmüyor. İşe yaramayan Windows servislerinin birçoğunu elle kontrole ayarladım.

Bu durum FPS düşüklüğüne yol açıyor çünkü devamlı %70 RAM kullanımı var ve yüklensem de azalmıyor. Görev yöneticisinin görüntüsü aşağıdaki gibi.

8 GB RAM kullanıyorum ve bu güne kadar yeterliydi yani yetersiz RAM'den kaynaklanmıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM artık günümüz için yetersiz. Tavsiye edilen 16 GB.

Son 3 saate kadar yeterliydi de 3 saat önce mi böyle bir yetersizlik ortaya çıktı. Daha öncesinde de takip ediyordum bilgisayarımı ve RAM kullanımı %30 civarındaydı yani 2.5 GB civarındaydı.

Premier Pro ve Chrome'da 4 sekme açıkken %70 civarı kullanım var bende, sizdeki anormal bir kullanım gibime geldi.

PC'de virüs var gibi duruyor bana da aynı nalet virüs bulaştı directxrunner diye bir şey 4 5 GB RAM kullanıyordu format atarak çözmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…