Bilgisayar boştayken 93 derece

Heian

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bilgisayarda son zamanlarda yoğun bir ısınma problemi yaşıyorum. Boştayken bilgisayarım 87 ile 93 derece arasında değişiyor çözümü nedir bilmiyorum. Bilgisayarcıya götürmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sıcaklıklarda bağlantı noktası 110'a ulaşabilir. O yüzden termal macun veya ped bakımı gelmiş bu kartın.

Termal macun yenile.
Kasa güzel bir yerde duruyormu hava akışını düzgün sağlayabiliyormu.
Kasanın yanı cam ise camı çıkarabilirsin.

Boşta 90 derece bilgisayarı oyunda düşünemiyorum sistem kapanır muhtemelen. Macunu yeni mi, kaliteli mi? Son bakım ne zaman yapıldı?

O sistemin boşta olmadığına yemin edebilirim. GT 730 gibi bir kart fan dönmeden bile 90 dereceleri bulamaz yük altında. Format sonrası tekrar bak sıcaklıklara.

Boşta 90 derece bilgisayarı oyunda düşünemiyorum sistem kapanır muhtemelen. Macunu yeni mi, kaliteli mi? Son bakım ne zaman yapıldı?
Aşşağı yukarı 1.5 sene

O sistemin boşta olmadığına yemin edebilirim. GT 730 gibi bir kart fan dönmeden bile 90 dereceleri bulamaz yük altında. Format sonrası tekrar bak sıcaklıklara.
Pc zaten 2 gün önce formatladım hocam

Boşta demişsin ama arkada bir şeyler açık görünüyor. Tarayıcı, Discord, oyun şu bu gibi her şeyin kapalı olduğuna emin misin?
Hocam sadece opera ve afterburner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…