Bilgisayar boştayken aşırı yük varmış gibi oluyor

Makaleler
4
Uzun zamandır oluyor ve artık can sıkmaya başladı. Kaspersky ile tarama yaptım fakat bir sonuç bulunamadı. CPU genelde %1-6 arası oluyor bazen %50-65 arası gidiyor. Bellek %35 ve arada %55-70 arası gidip geliyor. Disk ise %0-2 idi en son fakat bazen %75 hatta %99'dan aşağı inmiyor. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

O gözüken değerler ani iniş çıkışlar Windows'un arka planda çalışan işlemlerine bağlı olarak değişebiliyor,yada anti-virüs programınızın bulamadığı ağır bir virüs var,benim tahminlerim bu yönde.

O gözüken değerler ani iniş çıkışlar Windows'un arka planda çalışan işlemlerine bağlı olarak değişebiliyor,yada anti-virüs programınızın bulamadığı ağır bir virüs var,benim tahminlerim bu yönde.
Şuanda değerlerim normal. Bilgisayarı açtığım zaman ilk 5 belki de 10 dakikada oluyor bu. Can sıkmaya başladı artık.

Şuanda değerlerim normal. Bilgisayarı açtığım zaman ilk 5 belki de 10 dakikada oluyor bu. Can sıkmaya başladı artık.
Windows güncellemelerini kontrol edin,ilk açılışta Windows arka planda söylediğim gibi işlemler yapıyor olabilir oyun oynarken de değerlerinizi kontrol edin.

Bu benimde başıma geliyordu. Oyun oynuyoruz, işimizi gücümüzü yapıyoruz tık yok. Bilgisayarın başından kalktıktan 5 - 10 dk sonra (boşta çalışırken) Windows güncellemeleri var ise arka planda saçma sapan bir şekilde işlemci fan hızlı artmaya başlıyordu. Bunu tetikleyen programın adı Windows ile başlıyor. Genellikle işlemcinin %14 - 30 arası çalışmasını sağlıyor. O dönem araştırdığımda Recep Baltaş'ın videolarından birinde denk gelmiştim. Güncelleme bitse bile o program kapanmıyor. Anca yeniden başlat yapılırsa düzeliyordu. O şekilde kontrol edin derim ben, görev yöneticisinden.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı