S StyleN Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Değerler bunlar. Bilgisayar boşta ve başlangıç uygulamaları kapalı, ne yapmalıyım?
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 823 Çözümler 10 Yer Kuveyt 1 Haziran 2024 #2 StyleN dedi: Eki Görüntüle 2210335 Eki Görüntüle 2210336 Değerler bunlar. Bilgisayar boşta ve başlangıç uygulamaları kapalı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını Kaspersky ile tam tarama yap eğer ki virüs bulmaz ise senin kullandığın uygulamalardan kaynaklı.
StyleN dedi: Eki Görüntüle 2210335 Eki Görüntüle 2210336 Değerler bunlar. Bilgisayar boşta ve başlangıç uygulamaları kapalı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını Kaspersky ile tam tarama yap eğer ki virüs bulmaz ise senin kullandığın uygulamalardan kaynaklı.
S StyleN Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Mehmet.Heroo dedi: Bilgisayarını Kaspersky ile tam tarama yap eğer ki virüs bulmaz ise senin kullandığın uygulamalardan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı. Arka planda bir şey yokken hangi uygulamadan kaynaklı olabilir bu sorun?
Mehmet.Heroo dedi: Bilgisayarını Kaspersky ile tam tarama yap eğer ki virüs bulmaz ise senin kullandığın uygulamalardan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı. Arka planda bir şey yokken hangi uygulamadan kaynaklı olabilir bu sorun?
ygtylc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2024 #4 StyleN dedi: Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı. Arka planda bir şey yokken hangi uygulamadan kaynaklı olabilir bu sorun? Genişletmek için tıkla... Windows 11 biraz böyle. Bu arada arkada SQL'i çalıştıran bir şey mevcut. Zaten kullanıyorken boşalır bir de sıkıntı yok.
StyleN dedi: Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı. Arka planda bir şey yokken hangi uygulamadan kaynaklı olabilir bu sorun? Genişletmek için tıkla... Windows 11 biraz böyle. Bu arada arkada SQL'i çalıştıran bir şey mevcut. Zaten kullanıyorken boşalır bir de sıkıntı yok.