Bilgisayar boştayken CPU %100 oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VForVendetta

Hectopat
Yer
Ankara/Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba! Son zamanlarda bilgisayarımın CPU kullanımı %100'e kadar çıkmaya başladı ve bu durum sistem boşta iken bile oluyor (Oyun ve benzeri hiçbir şey açık değil ve internet'te gezerken.) Aklıma sadece virüs geliyor fakat Windows 7'yi yeni yükledim (çok da yeni değil aslında 3 ay oldu rahat). Çözümünüz varsa yardım ederseniz mutlu olacağım. Herkese teşekkürler.
AMD HD 5550
KİNGSTON 2GB
İNTEL 3.00GHZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden arka plan işlemlerine bakın. Bilmediğiniz bir program açıksa yapar.

Daha önce başıma gelmişti. Görev yöneticisinde bir sürü bilmediğim program gözüküyordu. Siliyordum yine geliyorlardı, sonunda format attım düzeldi. Virüstü bendeki muhtemelen sizin sisteminizde de aynı sorun var gibi duruyor.

Görev yöneticisinden arka plan işlemlerine bakın. Bilmediğiniz bir program açıksa yapar.
Teşekkürler. İsteğim dahilinde olmayan Birkaç program açıktı (Ares gibi) kapattım sorun hallolur ise döneceğim. :cool: 
Daha önce başıma gelmişti. Görev yöneticisinde bir sürü bilmediğim program gözüküyordu. Siliyordum yine geliyorlardı, sonunda format attım düzeldi. Virüstü bendeki muhtemelen sizin sisteminizde de aynı sorun var gibi duruyor.
Formatı yeni attım dediğim gibi :) fakat görev yöneticisinde birkaç program var. Hallolur inşallah :) 
Arkadaşlar, kullanım %23-30 arası şu an :) Baya bir düştü. Bu aralık normal ise konu kilit. Sorunum halloldu galiba, :) çok teşekkürler.

Formatı yeni attıysanız Windows güncelleme yapmaya çalışıyor olabilir. Özellikle bilgisayarlar arası veri aktarımı sağlayan Ares gibi programları kullanmadığınız sürece kapalı tutun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı