Görev yöneticisinde CPU kullanımı 100% olarak gözüküyor. 99%a bile inmiyor sabit 100% gözüküyor, ESET'le defalarca taradım virüs vs. yok.
NZXT camden kontrol edincede %5 civarları gözüküyor anlamadım.
büyük ihtimal virüs olabilir fakat diğer faktörlerinde göz önüne alınması gerekir arkaplan uygulamalarında da sıkıntı olabileceğini düşünüyorum eğer mümkünse cpu yu en yüksek kullanan uygulamayı kapatarak belki bir sonuca varabilirsin
Bir ara benim ekran kartımda da aynı problemi yaşıyordum ekran kartı boştayken %100 çalışıyordu ancak NVIDIA kontrol panelinden bakınca ise %0'a iniyordu çok sinir bozucu bir durumdu ardından hemen bilgisayara format attım tekrar stabil hale döndü.
Bir ara benim ekran kartımda da aynı problemi yaşıyordum ekran kartı boştayken %100 çalışıyordu ancak NVIDIA kontrol panelinden bakınca ise %0'a iniyordu çok sinir bozucu bir durumdu ardından hemen bilgisayara format attım tekrar stabil hale döndü.
MSI Center'da Feature Sets kısmında "Super Charger" ve "Devices Speed Up" diye 2 tane özellik var. İkisinden biri yüklüyse onları kaldırıp dener misiniz? Bir ara MSI Center'da böyle bir sorun vardı hâla devam ediyor olabilir.