K khuliyeff Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #11 264046 dedi: Forum içerisindeki konuları inceleme fırsatınız varsa tavsiye ederim, Defender bazı konularda yetersiz kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben taramadan önce buraya hangi uygulamaların interneti kullandığını atsam bakma şansınız varmıdır?
264046 dedi: Forum içerisindeki konuları inceleme fırsatınız varsa tavsiye ederim, Defender bazı konularda yetersiz kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben taramadan önce buraya hangi uygulamaların interneti kullandığını atsam bakma şansınız varmıdır?
2 264046 Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 159 Çözümler 1 29 Nisan 2024 #12 khuliyeff dedi: Ben taramadan önce buraya hangi uygulamaların interneti kullandığını atsam bakma şansınız varmıdır? Genişletmek için tıkla... O konuda pek yardımcı olamam ama konuya hakim arkadaşlar görürse ilgilenecektir.
khuliyeff dedi: Ben taramadan önce buraya hangi uygulamaların interneti kullandığını atsam bakma şansınız varmıdır? Genişletmek için tıkla... O konuda pek yardımcı olamam ama konuya hakim arkadaşlar görürse ilgilenecektir.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 29 Nisan 2024 #13 Sorun yok normal.
K khuliyeff Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #14 umitarabaci dedi: Sorun yok normal. Genişletmek için tıkla... hocam peki ne kullanmış ola bilir arkaplanda?
umitarabaci dedi: Sorun yok normal. Genişletmek için tıkla... hocam peki ne kullanmış ola bilir arkaplanda?
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 29 Nisan 2024 #15 khuliyeff dedi: Hocam peki ne kullanmış olabilir arka planda? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünü kırparak atmışsın hiçbir şey belli değil ki arkadaşlar neye göre virüş bulaşmış diyor onu da anlamadım.
khuliyeff dedi: Hocam peki ne kullanmış olabilir arka planda? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünü kırparak atmışsın hiçbir şey belli değil ki arkadaşlar neye göre virüş bulaşmış diyor onu da anlamadım.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 29 Nisan 2024 #16 Trend Micro ile bir taratın.
K khuliyeff Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #17 rukibamba dedi: Trend Micro ile bir taratın. Genişletmek için tıkla... Aktif linkini ata bilirmisiniz hocam ?
rukibamba dedi: Trend Micro ile bir taratın. Genişletmek için tıkla... Aktif linkini ata bilirmisiniz hocam ?
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 2 Mayıs 2024 #18 khuliyeff dedi: Aktif linkini atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam onun internette uygun fiyata buluyorsun bence al yükle PC de yormuyor yıllardır kullanırım çok da memnunum.
khuliyeff dedi: Aktif linkini atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam onun internette uygun fiyata buluyorsun bence al yükle PC de yormuyor yıllardır kullanırım çok da memnunum.