Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.572 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #11 Tamam o zaman teşekkürler bende bir şey mi oldu dedim çünkü temiz kurulum yapmıştım. yasinsz dedi: Görev yöneticisi ilk açıldığında sana gösterdiği verileri toplamak için birkaç saniyeliğine işlemciye yük bindirir. Genişletmek için tıkla... Her görev yöneticisini açtığımda.
Tamam o zaman teşekkürler bende bir şey mi oldu dedim çünkü temiz kurulum yapmıştım. yasinsz dedi: Görev yöneticisi ilk açıldığında sana gösterdiği verileri toplamak için birkaç saniyeliğine işlemciye yük bindirir. Genişletmek için tıkla... Her görev yöneticisini açtığımda.
sadece1adam Yoctopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 28 Yer Abyss Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #12 Umut Nas dedi: Tamam o zaman teşekkürler bende bir şey mi oldu dedim çünkü temiz kurulum yapmıştım. Her görev yöneticisini açtığımda. Genişletmek için tıkla... Açılma anını kast ediyor o ilk açmadan kastı o
Umut Nas dedi: Tamam o zaman teşekkürler bende bir şey mi oldu dedim çünkü temiz kurulum yapmıştım. Her görev yöneticisini açtığımda. Genişletmek için tıkla... Açılma anını kast ediyor o ilk açmadan kastı o