D darkwar Hectopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #1 Bilgisayarımı fişe takınca anakart kitleniyor. Lütfen Recep Abi bana yardım et. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 30 Ağustos 2017 #2 Mesajından anladığım kadarıyla genç bir arkadaşımızsın ve bilgisayar parçalarından pek anlamıyorsun. Ancak "kilitleniyor" ifadesiyle ne ima etmeye çalıştın anlayamadım. Daha spesifik bilgiler verirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
Mesajından anladığım kadarıyla genç bir arkadaşımızsın ve bilgisayar parçalarından pek anlamıyorsun. Ancak "kilitleniyor" ifadesiyle ne ima etmeye çalıştın anlayamadım. Daha spesifik bilgiler verirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
D darkwar Hectopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2017 #3 Anakart B350 Tomahawk. Ryzen 1600x var. Bilgisayarı fişe takınca anakart kitleniyor. Hiçbir tepki vermiyor statik elektrik sorunu olmadığını düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2017
Anakart B350 Tomahawk. Ryzen 1600x var. Bilgisayarı fişe takınca anakart kitleniyor. Hiçbir tepki vermiyor statik elektrik sorunu olmadığını düşünüyorum.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 31 Ağustos 2017 #4 Anakart ve CPU güç besleme kabloları takılı mı bir kontrol et. İşlemcinin üstündeki üçgenle anakartın üzerindeki üçgen paralel olmalı doğru takıp takmadığına bak. Hiçbirinde sorun yoksa Power- ve Power+ kablolarının doğru yerde takılıp takılmadığına bak. Buraya kadar sorun yoksa işlemciyi ve anakartı servise vermen en doğrusu olur. darkwar dedi: Anakart B350 Tomahawk. Ryzen 1600x var. Bilgisayarı fişe takınca anakart kitleniyor. Hiçbir tepki vermiyor statik elektrik sorunu olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2017
Anakart ve CPU güç besleme kabloları takılı mı bir kontrol et. İşlemcinin üstündeki üçgenle anakartın üzerindeki üçgen paralel olmalı doğru takıp takmadığına bak. Hiçbirinde sorun yoksa Power- ve Power+ kablolarının doğru yerde takılıp takılmadığına bak. Buraya kadar sorun yoksa işlemciyi ve anakartı servise vermen en doğrusu olur. darkwar dedi: Anakart B350 Tomahawk. Ryzen 1600x var. Bilgisayarı fişe takınca anakart kitleniyor. Hiçbir tepki vermiyor statik elektrik sorunu olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
D darkwar Hectopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #5 Bilgisayarcı Bilgisayarcıya götürdüm çalıştırıyor eve getirdim taktım aynı problem
S Sedat34 Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 363 13 Kasım 2020 #6 darkwar dedi: Bilgisayarımı fişe takınca anakart kitleniyor. Lütfen recep abi bana yardım et. Genişletmek için tıkla... Anakart kitlendigini nasıl anlıyorsun.
darkwar dedi: Bilgisayarımı fişe takınca anakart kitleniyor. Lütfen recep abi bana yardım et. Genişletmek için tıkla... Anakart kitlendigini nasıl anlıyorsun.