Çözüldü Bilgisayar çalışırken bir anda görüntü gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem12

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta önce bir kasa toplamıştım ve geçen günlere kadar gayet sağlıklı çalışıyordu. Masaüstündeyken bir ana monitörde görüntü gitti ve gpu fanları dahil kasadaki bütün fanlar tam devirde dönmeye başladı. İlk seferde umursamadım ve devam ettim ama ertesi gün tekrardan video izlerken aynısı başıma geldi , görüntü gitti ama arkadan ses geliyordu. Windows yüklenirken bir sorun olmuş olabilir diye düşündüm ve temiz kurulum yaptım ama üçüncü kez sorunu tekrardan yaşadım. Bu sorun sizce neden oluyor?

Not: Belirtmeyi unutmuşum kapanmadan önce ekran kartı kırk işlemci sıcaklığı otuz sekiz dereceydi

Wattman hatası olabilir. Bendede var bende çözemedim bilgisayarının özellikleri nedir acaba?
Yaklaşık 2 hafta önce bir kasa toplamıştım ve geçen günlere kadar gayet sağlıklı çalışıyordu. Masaüstündeyken bir ana monitörde görüntü gitti ve GPU fanları dahil kasadaki bütün fanlar tam devirde dönmeye başladı. İlk seferde umursamadım ve devam ettim ama ertesi gün tekrardan video izlerken aynısı başıma geldi, görüntü gitti ama arkadan ses geliyordu. Windows yüklenirken bir sorun olmuş olabilir diye düşündüm ve temiz kurulum yaptım ama üçüncü kez sorunu tekrardan yaşadım. Bu sorun sizce neden oluyor?

Güncel ama güncelledikten sonra yaşamaya başladım. Eski sürücüye dönüp denemek istiyorum. O zamanda sorun yaşarsam İtopya ile görüşeceğim.

Ekran kartı yama notlarında böyle bir hatanın olduğu yazıyor mu? Yazıyorsa kartta sorun olmama ihtimali olabilir ancak böyle bir sorun yazmıyor ve eski sürücüde de aynı sorun devam ederse garantiye vermek en iyi seçenektir.

Yaklaşık 2 hafta önce bir kasa toplamıştım ve geçen günlere kadar gayet sağlıklı çalışıyordu. Masaüstündeyken bir ana monitörde görüntü gitti ve GPU fanları dahil kasadaki bütün fanlar tam devirde dönmeye başladı. İlk seferde umursamadım ve devam ettim ama ertesi gün tekrardan video izlerken aynısı başıma geldi, görüntü gitti ama arkadan ses geliyordu. Windows yüklenirken bir sorun olmuş olabilir diye düşündüm ve temiz kurulum yaptım ama üçüncü kez sorunu tekrardan yaşadım. Bu sorun sizce neden oluyor?

Not: Belirtmeyi unutmuşum kapanmadan önce ekran kartı kırk işlemci sıcaklığı otuz sekiz dereceydi.

Sorunu cozdun mu ayni olay benim de basima geliyor şu an ve hiçbir cozum yolu bulamadim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı