kaanxbxbx3132 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 İyi akşamlar, kasada bir sorun olduğundan dolayı camını açıp kontrol etmek istedim, ekran kartının fanına hafifçe elimi değdirdim dönüyor mu vs. diye, bir şey olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
İyi akşamlar, kasada bir sorun olduğundan dolayı camını açıp kontrol etmek istedim, ekran kartının fanına hafifçe elimi değdirdim dönüyor mu vs. diye, bir şey olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.343 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Haziran 2024 #2 Muhtemelen bir şey olmamıştır. Yine de bir daha yapmayın. Statik elektrik vb. sebeplerden.
FneeX Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 Hocam öyle uzun değdirmediyseniz sorun olmaz.
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 25 Haziran 2024 #4 Bir şey olmamıştır ama siz yine de ellemeseniz daha sağlıklı olur.
Nonalkey Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 671 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 7 5700X GPU: RTX 4070 Super RAM: 2x8 3200 MHz Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #5 Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken.
Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken.
kaanxbxbx3132 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #6 Nonalkey dedi: Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bazen takınti haline getiriyorum dokunursak vs elektrik akımı diyorlar ondan biraz tedirgin oldum. Nonalkey dedi: Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken. Genişletmek için tıkla... FneeX dedi: Hocam öyle uzun değdirmediyseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece hafif dokundum tek parmakla bir 2 3 kez FPS açısında bir şey olur diye biraz tedirgin oldum.
Nonalkey dedi: Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bazen takınti haline getiriyorum dokunursak vs elektrik akımı diyorlar ondan biraz tedirgin oldum. Nonalkey dedi: Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken. Genişletmek için tıkla... FneeX dedi: Hocam öyle uzun değdirmediyseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece hafif dokundum tek parmakla bir 2 3 kez FPS açısında bir şey olur diye biraz tedirgin oldum.
Nonalkey Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 671 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 7 5700X GPU: RTX 4070 Super RAM: 2x8 3200 MHz Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #7 kaanxbxbx3132 dedi: Hocam ben bazen takınti haline getiriyorum dokunursak vs elektrik akımı diyorlar ondan biraz tedirgin oldum. Yok hocam sadece hafif dokundum tek parmakla bir 2 3 kez FPS açısında bir şey olur diye biraz tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Kafaya takılacak bir durum yok zaten bir sorun olursa fark edersiniz, değerleri kontrol edin.
kaanxbxbx3132 dedi: Hocam ben bazen takınti haline getiriyorum dokunursak vs elektrik akımı diyorlar ondan biraz tedirgin oldum. Yok hocam sadece hafif dokundum tek parmakla bir 2 3 kez FPS açısında bir şey olur diye biraz tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Kafaya takılacak bir durum yok zaten bir sorun olursa fark edersiniz, değerleri kontrol edin.
kaanxbxbx3132 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #8 Nonalkey dedi: Kafaya takılacak bir durum yok zaten bir sorun olursa fark edersiniz, değerleri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi akşamlar.
Nonalkey dedi: Kafaya takılacak bir durum yok zaten bir sorun olursa fark edersiniz, değerleri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi akşamlar.