Bilgisayar çalışırken ekran kartının fanına dokunulursa ne olur?

kaanxbxbx3132

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar, kasada bir sorun olduğundan dolayı camını açıp kontrol etmek istedim, ekran kartının fanına hafifçe elimi değdirdim dönüyor mu vs. diye, bir şey olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmamıştır ama siz yine de ellemeseniz daha sağlıklı olur.

Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken.

Dönmeye devam ediyorsa bir şey olmamıştır ama kontrol için bile asla dokunmayın eğilip gözle kontrol etmek varken.

Hocam ben bazen takınti haline getiriyorum dokunursak vs elektrik akımı diyorlar ondan biraz tedirgin oldum.

Hocam öyle uzun değdirmediyseniz sorun olmaz.

Yok hocam sadece hafif dokundum tek parmakla bir 2 3 kez FPS açısında bir şey olur diye biraz tedirgin oldum.

Hocam ben bazen takınti haline getiriyorum dokunursak vs elektrik akımı diyorlar ondan biraz tedirgin oldum.

Yok hocam sadece hafif dokundum tek parmakla bir 2 3 kez FPS açısında bir şey olur diye biraz tedirgin oldum.

Kafaya takılacak bir durum yok zaten bir sorun olursa fark edersiniz, değerleri kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…