Bilgisayar çalışırken monitör klavye ve mouse bağlantısı kesiliyor

Azygos1

Hectopat
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Bazen oyun oynarken bazen de Chrome'da gezerken bir anda meydana geliyor. Bilgisayarımda korsan oyun vb. bir şey bulunmamaktadır.

Ekran kartım RX590.
Anakartım MSI B450M PRO m-2.
İşlemci Ryzen 5 2600.
PSU Cooler Master 500W.

Sistemi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Son zamanlarda daha çok karşılaşmaya başladım bu sorunla. Sıkıntımın hangi parçadan kaynaklandığını nasıl tespit edebilirim? Neler yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir ara bu sıkıntı bende de vardı sürücüleri güncelledim sorun kalktı denemediysen denemeni öneririm.

Merhaba,

Sistemi farklı klavye+mouse ile test ettiniz mi donanımlarınızın kabloları arızalanmış olabilir?

+ Ek olarak sürücü güncellemenizi tavsiye ederim.

Aynı sorundan şuanda bende müzdaripim ne yazık ki bir türlü çözemedim ve sistemim yeni ne denersem deneyeyim hep aynı sorunu yaşıyorum. Bende ki daha beteri tabiki keşke chrome'da falan gezebilsem onu bile yapamıyorum .....

BIOS güncellemesini yaptım yaklaşık 10 gündür bir sıkıntı yok bilgisayarımda termal macun vs. de yeniledim sıcaklık değerlerimde normale döndü takipteyim olmayacak gibi duruyor.

BIOS güncellemesini yaptım yaklaşık 10 gündür bir sıkıntı yok bilgisayarımda termal macun vs. de yeniledim sıcaklık değerlerimde normale döndü takipteyim olmayacak gibi duruyor.
Hocam aradan 2 yıl geçmiş fakat merak ettim son durumu nedir sistemin? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…