Bilgisayar çalışıyor ama ekran yok

RepePepe

Hectopat
Arkadaşlar selam, bilgisayarı dün gece kapattım. Sabah açmak istediğimde ekran gelmiyor, başka monitör denedim olmadı. Başka HDMI veya display denedim olmadı. Başka RAM değiştirdim olmadı slot yeri değiştirdim olmadı. Ekran kartını çıkarttım olmadı. Anakartla başlatım dedim ekran gelmiyor. Bilgisayarım çalışıyor ama ekran yok. Sonra BIOS pilini çıkardım olmuyor. Ne yaptıysam olmuyor.

Kabloları kontrol edeceksin BIOS pili çıkarmakla iş bitmez kardeş BIOS reset PIN'i varsa anakartta tornavidanın ucunu değdirecen kardeş o zaman da düzelmezse geçmiş olsun ama ucundan değdirecen pine zarar verme yine çalışmazsa geçmiş olsun ekran kartı gitmiştir.

Yaptım olmadı anakartla bile başlatamadım herhangi bir ışık hatasıda yanmıyor ha şunuda söyleyim ekran kartının fanları çalışıyor.

Clear Cmos Yapmak İçin bu videoyu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım olmadı.

Geçmiş olsun ekran kartını başka bilgisayarda dene arkadaşından vs rica et dene aman diyeyim bilgisayarcıya falan gitme büyük ihtimal ekran kartı veya CPU yandı o sebeple ekran gelmiyor.

Yaptım olmadı anakartla bile başlatamadım herhangi bir ışık hatasıda yanmıyor ha şunu da söyleyim ekran kartının fanları çalışıyor.

Benim bildigim fan çalışsa bile bozuk olabilir fan ile anlayamıyorsun.

Ha bu arada RAM'ler de bozuk olabilir onları da dene arkadaşın varsa dedigim gibi yarım saatligine rica et deneyin bütün çıkarılabilir parçaları zaten 3 parçadan biri sakat çıkacaktır.

Ekran kartı ve ram´in sarı kısımlarını silgi ile sildin mi bu arada?

evet hepsini yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…