Çözüldü Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ern_kse581

Decapat
Bilgisayarımda ani FPS düşüşleri oluyordu. Ben de bu sorunu çözmek için driverları tamamen sildim ve aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırdım. Ekran birden büyüdü ve öğeler ekrana sığmadığı için driverı yükleyemedim. Bilgisayarı kapattım ve şu an bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows normalde driver ları otomatik yükler diye biliyorum başka bi işletim sistemi kullanma ihtimaliniz var mı?

Ekran büyüdü dediğiniz, çözünürlüğün düşmüş olması aslında. Görüntü ayarlarından değişiklik ile çözüme ulaşabilirdiniz. Güvenli mod da açmayı denemek geldi aklıma ama bir deneyin.

Harici bir ekran kartı kullanıyorsanız onboardı kullanın ve kullandığınız harici ekran kartının driverını indirin ve sonra tekrar ekran kartını bağla. Sonra güle güle kullan.

Windows normalde driver ları otomatik yükler diye biliyorum başka bi işletim sistemi kullanma ihtimaliniz var mı?
Hayır windows 7 kullanıyorum.
Harici bir ekran kartı kullanıyorsanız onboardı kullanın ve kullandığınız harici ekran kartının driverını indirin ve sonra tekrar ekran kartını bağla. Sonra güle güle kullan.
Driverı yüklemiştim sadece kuramadım. Bilgisayarı onboard başlatıp yükledikten sonra harici ekran kartını mı bağlamalıyım?
Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Genellike bu tür sorunlar RAM ile alakalı oluyor.
Ram ile bir alakası yok bence ekran kartını kaldırdığım için oldu. Tekrar kuramadım böyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lcd Tv varsa ve girişleri müsade ediyorsa ona bağlayarak bir deneyin. Ayrıca ekrana görüntü gelmiyor dediğiniz No Signal hatası mı alyorsunuz yoksa siyah ekran mı?

Banada aynısı olmuştu, sonra servise götürüp bedavaya yaptılar.

Arkadaşlar onboard girişi hangi giriş oluyor ? Onboard başlatmam lazım.

Dosya Ekleri

• 1973ADBA-1FA0-4C1A-9A39-94AC66FE43EB.jpeg
    1.005,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…