Bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok

KngSlyr

Femtopat
Daha fazla  
Gece oyun oynarken bir anda bilgisayarım kapandı çok umursamadım uyudum sabah bilgisayarı açtım bir sıkıntı yoktu video izliyordum yarım saat içerisinde bir anda tekrar kapandı açmayı denediğimde sadece ışığı yanıyor ve fanlar çalışıyor monitöre gelen bir görüntü yok internette gördüğüm çözümleri denedim (parça tak çıkar, temizle vb.) Hiçbir şekilde açılmıyor ve normalde açılırken gelen bip sesi yok sadece LED'leri yanıyor ve fanlar çalışıyor kasanın neresinde hangi parçasında arıza var çözemedim.

Windows+ctrl+shift+B tuşlarını dener misiniz ekran kartını resetler ise yarar diye umuyorum

İfadeler: RDJ

Windows+CTRL+shif+b tuşu ile ekran kartına reset atabilirsin, ama bu sadece şimdilik resetler, ekran kartının fanlarını ve içini temizlemeni de öneririm.

Windows+CTRL+shif+b tuşu ile ekran kartına reset atabilirsin, ama bu sadece şimdilik resetler, ekran kartının fanlarını ve içini temizlemeni de öneririm.
denedim de hala aynı, gerçi oldumu bilmiyorum normalde ekran kartını resetlediğimde bip sesi geliyordu şimdi hiç bişi olmadı

denedim de hala aynı, gerçi oldumu bilmiyorum normalde ekran kartını resetlediğimde bip sesi geliyordu şimdi hiç bişi olmadı
Hocam ekran kartının fanları çalışıyor mu?

Evet çalışıyor
Monitörü aşağı yukarı doğru haraket ettirin ekran gelene kadar.

Monitörün açma kapama tuşlarına basın,monitör kapalı olabilir.

Windows'tan kaynaklı bir sorun olabilir son çare olarak bir format deneyebilirsiniz.

Windows'tan kaynaklı bir sorun olabilir son çare olarak bir format deneyebilirsiniz.
Yani bilgisayar açılsa deniyeyimde sanki sadece fan ve ledlere güç gidiyor bilgisayar açılırken ki bip sesi yok fanlar çalışıyor ve ledler.

Monitörü aşağı yukarı doğru haraket ettirin ekran gelene kadar.

Monitörün açma kapama tuşlarına basın,monitör kapalı olabilir.
Arkadaşımın bilgisayarında denedim monitörde sıkıntı yok çalışıyor

Benim de başıma gelmişti, ramleri kontrol etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…