Bilgisayar çalışıyor görüntü yok

Benimde senin gibi aynı sorunum var. Ama çözebilmiş değilim. Sorun HDD 'den olabilir, Ram 'den olabilir, anakartta sorun olabilir. Yani bir sürü sorun nedenleri var. Ben çözemedim.

Benimde senin gibi aynı sorunum var. Ama çözebilmiş değilim. Sorun HDD 'den olabilir, Ram 'den olabilir, anakartta sorun olabilir. Yani bir sürü sorun nedenleri var. Ben çözemedim.
HDDden kaynaklı olamaz. HDD sadece sizin Windows'unuzun ve bilgilerinizin saklandığı donanımdır. En büyük nedenler;
Power, ram, ram soketleri, anakartdır.

HDDden kaynaklı olamaz. HDD sadece sizin Windows'unuzun ve bilgilerinizin saklandığı donanımdır. En büyük nedenler;
Power, ram, ram soketleri, anakartdır.
Alakası dahi yok. Windows'u okuyamadığı ve çözemediği sürece de sistem başlamaz ve ekrana görüntü gelmez.

Ancak arkadaş Biosa dahi giremiyor eğer Windows ile ilgili bir problem olsaydı, Windows Başlatılıyor yazısından sonra ekran giderdi.
Bence sorun HDD 'den kaynaklanıyor. İlk düşüncem bu. 2. düşüncem ise anakart veya ram slotlarından kaynaklanıyor. 3. düşüncem ise power supply bozuk olabilir.

Monitör e sinyal geliyor mu ? Kablosunu kontrol ettin mi? Fan ların hepsi çalışıyor mu? Ana kart a güç veren kabloyu sök tak. Güç düğmesinden gelen led, hdd, power küçük kabloları kontrol et gevşemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…