yone.chad Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 112 17 Aralık 2022 #1 Görev yöneticisinden performansa gireyim dedim, bilgisayar 19 gündür çalışıyor gösteriyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Görev yöneticisinden performansa gireyim dedim, bilgisayar 19 gündür çalışıyor gösteriyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 17 Aralık 2022 #2 Hızlı başlatmayı kapat. Artı 0 Eksi
KS KS yone.chad Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 112 17 Aralık 2022 #3 Hououin Kyouma dedi: Hızlı başlatmayı kapat. Genişletmek için tıkla... Nereden kapatacağım? Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 48 17 Aralık 2022 #4 Bilgisayarı yeniden başlatırsanız süre sıfırlanır. Kalıcı kapatmak isterseniz Fast Boot'u kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı yeniden başlatırsanız süre sıfırlanır. Kalıcı kapatmak isterseniz Fast Boot'u kapatabilirsiniz.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 17 Aralık 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeniden başlatırsanız sıfırlanır. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeniden başlatırsanız sıfırlanır.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Aralık 2022 #6 yone.chad dedi: Görev yöneticisinden performansa gireyim dedim, bilgisayar 19 gündür çalışıyor gösteriyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın düzelecek. Artı 0 Eksi
yone.chad dedi: Görev yöneticisinden performansa gireyim dedim, bilgisayar 19 gündür çalışıyor gösteriyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın düzelecek.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 17 Aralık 2022 #7 artik 72 yasindayim dedi: Bilgisayarı yeniden başlatırsanız süre sıfırlanır. Kalıcı kapatmak isterseniz Fast Boot'u kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fast Boot'un açık olması mı yoksa kapalı olması mı daha iyi? Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim dedi: Bilgisayarı yeniden başlatırsanız süre sıfırlanır. Kalıcı kapatmak isterseniz Fast Boot'u kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fast Boot'un açık olması mı yoksa kapalı olması mı daha iyi?
MesutM Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 553 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #8 Ben anlamadım. Bu arkadaş normal şekilde bilgisayarını hergün defalarca kapattığında bilgisayar uykuya mı dalıyor? Biosta öyle bir özellik mi mevcut? Artı 0 Eksi
Ben anlamadım. Bu arkadaş normal şekilde bilgisayarını hergün defalarca kapattığında bilgisayar uykuya mı dalıyor? Biosta öyle bir özellik mi mevcut?