Bilgisayar Çalışmama Sorunu

• Konuyu başlatan Eakgul
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.091

Eakgul

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Daha önce birçok yerde aradım fakat bir türlü sonuç bulamadım. Bilgisayarım bir süre önce power tuşuna basıldığı halde tepki vermedi. Bende içini açtım. Power Switchlerini düzgünce tekrardan bağladım. Hatta anakartın üzerindeki bir led güce bağlandığında yanıyor. Fakat hala power tuşlarına basınca herhangi bir tepki vermiyor. Sorun ve çözümü nedir arkadaşlar?

Burdan bu şekilde rehberlik etmem biraz zor. Tuşu çıkarıp biraz kurcalayın belki düzeltebilirsiniz. Yapamazsanız bi elektrikçiye götürün diyeceğim belki yapabilirler. Oraya yeni bi tuş da yapılabilir. Yeni kasa da alınabilir. :)
Peki anakart üzerindeki led yadığına göre sorun anakartta değildir demi?

Power switch lerin yerini degistir yani reset tusunu bilgisayarı acma tusu yap anakarttan switchlerin yerini degistir bakalım bilgisayar calısacakmı

Dostum POWER SW nin yerine tornavida veya başka bir iletken ile kısa devre yaptırıp dene eğer gene çalışmıyorsa anakarttadır sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı