Bilgisayar çalışmıyor

pewexie

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayar bayağı önce bozuldu anakarttan olduğunu söylediler. Değiştirdik anakartı (PC açılıyor ama görüntü gelmiyordu) DDR3 bu arada anakart aldık ve hala çalışmıyor almadan. Önce denedik kendi işlemcimizde ama RAM'le denemedik. Şu an eve geldik çalışmıyor. Sizce neden?

Dosya Ekleri

• IMG_20230801_205829.jpg
    IMG_20230801_205829.jpg
    199,8 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayar bayağı önce bozuldu anakarttan olduğunu söylediler. Değiştirdik anakartı (PC açılıyor ama görüntü gelmiyordu) DDR3 bu arada anakart aldık ve hala çalışmıyor almadan. Önce denedik kendi işlemcimizde ama RAM'le denemedik. Şu an eve geldik çalışmıyor. Sizce neden?

Hocam bunları denemeye çalışın:
1-Harddiski, dvd-romu sökün deneyin
2-Psu'yu değiştirin deneyin.
3-Ekran kartını sökün deneyin.
4Harici donanımları sökün deneyin.

Dostum RAM'leri tek tek dener misin?

Anakartın kitapçığında DDR3 ram için am3 ve am3+ işlemci kullanılması gerektiği yazıyor eğer işlemci am2 veya am2+ ise DDR2 ram takılması gerekir anakart, işlemci ve ramin modelini belirtirseniz daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı