Bilgisayar çalıştırılmadan özellikleri nasıl öğrenilir?

Jeggıd

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Elimde bu bilgisayar var. 8-9 ay önce bir tanıdık verdi. İlk aldığım zaman monitöre bağlayamadım kenara bıraktım şimdi merak edip açtım içini ama karmakarışık. Bunun özelliklerini nasıl öğrenebilirim çalıştırmadan? Ona göre tekrar bağlamayı deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220510_185557.jpg
    IMG_20220510_185557.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20220510_185520.jpg
    IMG_20220510_185520.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 108
Elimde bu bilgisayar var. 8-9 ay önce bir tanıdık verdi. İlk aldığım zaman monitöre bağlayamadım kenara bıraktım şimdi merak edip açtım içini ama karmakarışık. Bunun özelliklerini nasıl öğrenebilirim çalıştırmadan? Ona göre tekrar bağlamayı deneyeceğim.
İşlemcinin fanını sökerek işlemci üstünde yazan modele bakabilirsiniz, anakart modeli de sanırsam RAM soketlerinin hemen altında yazıyor.

RAM'leri sökün bakın işlemciyi sökün bakın. Ekran kartının üzerinde yazar bakın.

İşlemci etikette yazan işlemciyse Core 2 Duo.
RAM'in üzerinde kaç GB olduğu yazar.
Harici ekran kartının da üzerinde yazıyordur ama fotoğraftan anlaşılmıyor bir şey.

Eğer anlamıyorsanız rami sökmeniz zor olabilir yakınlarda güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürün ama yanınızda yapsın işlemi zira çok fazla dolandırıcılık vakası görebiliyoruz.

İşlemcinin fanını sökerek işlemci üstünde yazan modele bakabilirsiniz, anakart modeli de sanırsam RAM soketlerinin hemen altında yazıyor.

Hocam Ban'ım vardı kusura bakmayın. Fanı sökersem termal macun gider mi? Çünkü yeni macun almam.
RAM'leri sökün bakın işlemciyi sökün bakın. Ekran kartının üzerinde yazar bakın.

Sanırım ekran kartı yok.
İşlemci etikette yazan işlemciyse Core 2 Duo.
RAM'in üzerinde kaç GB olduğu yazar.
Harici ekran kartının da üzerinde yazıyordur ama fotoğraftan anlaşılmıyor bir şey.

RAM zaten 2 GB söküp baktım.
İşlemci Intel Core 2 yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı