3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 28 Haziran 2023 #1 Tüm sürücüleri kurup denesem de, hiçbir şekilde bilgisayara tanıtamadım.
Çözüm 3 3 343203 29 Haziran 2023 Teru dedi: Yapacak başka bir şey kalmamış ki? Her şeyi denemişsin. Genişletmek için tıkla... Arka kapaktaki seri numarasının yanlış olduğunu öğrendim T7 değilde T7B imiş tabletim T7B sürücüsü kurarak sorunu çözdüm size çok teşekkürler.
Teru dedi: Yapacak başka bir şey kalmamış ki? Her şeyi denemişsin. Genişletmek için tıkla... Arka kapaktaki seri numarasının yanlış olduğunu öğrendim T7 değilde T7B imiş tabletim T7B sürücüsü kurarak sorunu çözdüm size çok teşekkürler.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 470 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Haziran 2023 #2 USB ile bağlıyorsan belki kablon uygun değildir. Bağlantı kablosu ile deneyebilirsin. Bazı kablolar sadece şarj ediyor, bağlantı sağlamıyor çünkü. Artı 0 Eksi
USB ile bağlıyorsan belki kablon uygun değildir. Bağlantı kablosu ile deneyebilirsin. Bazı kablolar sadece şarj ediyor, bağlantı sağlamıyor çünkü.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 28 Haziran 2023 #3 Teru dedi: USB ile bağlıyorsan belki kablon uygun değildir. Bağlantı kablosu ile deneyebilirsin. Bazı kablolar sadece şarj ediyor, bağlantı sağlamıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kablosu ile denedim gene de olmadı USB Aygıtı Tanınamadı diye hata veriyor tüm sürücüleri indirdim T7 için gene olmadı. Artı 0 Eksi
Teru dedi: USB ile bağlıyorsan belki kablon uygun değildir. Bağlantı kablosu ile deneyebilirsin. Bazı kablolar sadece şarj ediyor, bağlantı sağlamıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kablosu ile denedim gene de olmadı USB Aygıtı Tanınamadı diye hata veriyor tüm sürücüleri indirdim T7 için gene olmadı.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 470 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Haziran 2023 #4 343203 dedi: Bağlantı kablosu ile denedim gene de olmadı USB Aygıtı Tanınamadı diye hata veriyor tüm sürücüleri indirdim T7 için gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Yapacak başka bir şey kalmamış ki? Her şeyi denemişsin. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Bağlantı kablosu ile denedim gene de olmadı USB Aygıtı Tanınamadı diye hata veriyor tüm sürücüleri indirdim T7 için gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Yapacak başka bir şey kalmamış ki? Her şeyi denemişsin.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 29 Haziran 2023 #5 Teru dedi: Yapacak başka bir şey kalmamış ki? Her şeyi denemişsin. Genişletmek için tıkla... Arka kapaktaki seri numarasının yanlış olduğunu öğrendim T7 değilde T7B imiş tabletim T7B sürücüsü kurarak sorunu çözdüm size çok teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Teru dedi: Yapacak başka bir şey kalmamış ki? Her şeyi denemişsin. Genişletmek için tıkla... Arka kapaktaki seri numarasının yanlış olduğunu öğrendim T7 değilde T7B imiş tabletim T7B sürücüsü kurarak sorunu çözdüm size çok teşekkürler.