A AhmetAsdemir Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 281 Makaleler 3 11 Nisan 2015 #1 Bilgisayarımı açıyorum Casper yazısı geliyor sonra No Signal diyor bir daha Casper yazısı geliyor.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 11 Nisan 2015 #2 Ne işlem yaptıktan sonra bu şekilde olmaya başladı. Bilgisayarınızda işletim sistemi var mı ? Donanımlarınız nedir ? Hiç bir bilgi yazmadan size nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz ?
Ne işlem yaptıktan sonra bu şekilde olmaya başladı. Bilgisayarınızda işletim sistemi var mı ? Donanımlarınız nedir ? Hiç bir bilgi yazmadan size nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz ?
A AhmetAsdemir Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 281 Makaleler 3 12 Nisan 2015 #3 Format attım ve düzeldi.
Halil İbrahim Altay Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #4 Aslında konu başlığında sorunun kaynağını önemli ölçüde belirtmişsiniz.
A AhmetAsdemir Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 281 Makaleler 3 12 Nisan 2015 #5 Halil İbrahim Altay dedi: Aslında konu başlığında sorunun kaynağını önemli ölçüde belirtmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Casper
Halil İbrahim Altay dedi: Aslında konu başlığında sorunun kaynağını önemli ölçüde belirtmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Casper