ReverseUser Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 16 Mart 2019 #1 Eski bir bilgisayarımda format atmak istiyorum. Boot menüden CDROM seçiyorum ama CD'den açmıyor, direk işletim sistemi açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2019
Eski bir bilgisayarımda format atmak istiyorum. Boot menüden CDROM seçiyorum ama CD'den açmıyor, direk işletim sistemi açılıyor.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 16 Mart 2019 #2 CD bootable bir şekilde yazdırılmamış demek ki boot edemiyor, ne ile yazdırıldı CD?
42SHADOWANK Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #3 Düzgün yazılmamış veya doğru formatta olmayabilir. 32 bit ise 32, 64 bit ise 64 bit kurun. Yazdığınız iso dosyası tam olmayabilir. Usb kullanarak formatlamayı deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Düzgün yazılmamış veya doğru formatta olmayabilir. 32 bit ise 32, 64 bit ise 64 bit kurun. Yazdığınız iso dosyası tam olmayabilir. Usb kullanarak formatlamayı deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et