Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar bilgisayarı açmak için çok kez reset atmam gerekiyor. Çünkü çoğu zaman görüntü gelmiyor ve açabildiğimde de genellikle cızırtıyla donuyor. Arkadaşlar size sorum bu sorun PSU dan mı yoksa anakarttan dolayı mı? Son düzenleme: 8 Aralık 2018
Arkadaşlar bilgisayarı açmak için çok kez reset atmam gerekiyor. Çünkü çoğu zaman görüntü gelmiyor ve açabildiğimde de genellikle cızırtıyla donuyor. Arkadaşlar size sorum bu sorun PSU dan mı yoksa anakarttan dolayı mı?
Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #2 Cevap verecek var mı?
EnesTech Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 386 Çözümler 3 8 Aralık 2018 #3 Anakart olarak çoğu kişi söylüyor hatta konu bile açmışlar. Sen anakarta bak en iyisi. PSU'da bir sıkıntı olmaz bence. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2018
Anakart olarak çoğu kişi söylüyor hatta konu bile açmışlar. Sen anakarta bak en iyisi. PSU'da bir sıkıntı olmaz bence.
Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #4 Daha cevap verecek insan yok mu?
Skairipa Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2018 #5 RAM ile alakalı da olabilir diye düşünüyorum ben. Daha bilgili arkadaşlara danışmak lazım.
EADMR Decapat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzman Memur 24 Aralık 2018 #6 Benim eski pcdende cızırtı geliyordu ama sıkıntı monitördendi. Monitör kabloları inceldiğinden gidip geliyordu ekran sürekli.
Benim eski pcdende cızırtı geliyordu ama sıkıntı monitördendi. Monitör kabloları inceldiğinden gidip geliyordu ekran sürekli.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2018 #7 Ilginç bir sorun. Imkanin varsa baska bir PSU ile dene. Sorun duzelmezse büyük ihtimalle anakarttandir.
Ilginç bir sorun. Imkanin varsa baska bir PSU ile dene. Sorun duzelmezse büyük ihtimalle anakarttandir.