Bilgisayar çok fazla internet tüketiyor

modric

Decapat
Daha fazla  
Son 7 günde sistem 50 GB internet tüketmiş. Bu kadar internet nereye harcanıyor ve nasıl azaltabilirim? Wi-Fi kotam sınırsız değil ve bu durum rahatsız edici. Son 1 haftada Windows güncellemesi de yapılmamış görünüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-06 014238.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:

Reis arka planda kullandığın uygulamalar var mı?

Reis arka planda kullandığın uygulamalar var mı?

Chrome açık kalıyor sadece. Hadi Chrome kullanımımı kabullenebilirim de son 1 haftada 50GB harcamış bilgisayar nerede kullandı ve nasıl durduracağım bunu.

Chrome açık kalıyor sadece. Hadi Chrome kullanımımı kabullenebilirim de son 1 haftada 50GB harcamış bilgisayar nerede kullandı ve nasıl durduracağım bunu.

Vallahi Chrome içindeki uygulamalar harcıyor dur filmler çok harcar intetnetten dizi film falan izlersen.

Windowsta arama çubuğuna görev yöneticisi yazıp ağ ın üzerine basınca hangi uygulamaların anlık ne kadar internet harcadığı belli olur.İkinci önerim steam epic vb. programlarda otomatik güncellemeyi kapatman olur.

Anlık harcamadan ziyade geçmiş harcamanın nereye yapıldığı lazım sistem ve Windows güncelleştirmeleri kısmındaki 50GB nereye harcanmış olabilir?

Anlık harcamadan ziyade geçmiş harcamanın nereye yapıldığı lazım sistem ve Windows güncelleştirmeleri kısmındaki 50GB nereye harcanmış olabilir?

Kral diyorum ya internetten film veya dizi izlediysen yemiştir 50 GB hele ki uzun bir filmse yemiştir yani kesin.

Kral diyorum ya internetten film veya dizi izlediysen yemiştir 50 GB heleki uzun bir filmse yemiştir yani kesin.

İsternetten izlenen film sistem ve güncelleme kısmına değil Chrome kısmına yazılır.

Görev yöneticisinde uygulama geçmişi diye bir sekme var oradan hangi uygulamaların zaman içerisinde ne kadar internet harcadığı gözüküyor. Geçmiş harcamalarını bu sekmeden görebilirsin.

Son düzenleme:
Kral diyorum ya internetten film veya dizi izlediysen yemiştir 50 GB heleki uzun bir filmse yemiştir yani kesin.

Kral o harcamalar Chrome kısmında attığım SS'te benim sorguladığım kısım bir üst taraf direkt PC'nin kendisi yemiş interneti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…