modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #21 Puuw1999 dedi: Arama çubuğuna bunu yazın. Eki Görüntüle 2438819 Eki Görüntüle 2438820 Buradan da veri kullanımına girin hangi uygulamada ne kadar internet kullanılmış göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kral benim bakıp attığım kısım burası zaten sistem 50GB harcamış onu sorguluyorum. Mutub dedi: Biraz araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım istersen yüklenmeyen işlemler nedir adlı bir konu açabilirsin bilen birisi illaki çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gene de muhtemelen Windows güncelleştirmesi falan o 50GB ama çok fazla harcamış doğrusu. Hxrea dedi: En çok sistem güncelleştirmeleri yememiş mi? Genişletmek için tıkla... 50GB fazla geldi gözüme sistem güncelleştirmesi için.
Puuw1999 dedi: Arama çubuğuna bunu yazın. Eki Görüntüle 2438819 Eki Görüntüle 2438820 Buradan da veri kullanımına girin hangi uygulamada ne kadar internet kullanılmış göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kral benim bakıp attığım kısım burası zaten sistem 50GB harcamış onu sorguluyorum. Mutub dedi: Biraz araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım istersen yüklenmeyen işlemler nedir adlı bir konu açabilirsin bilen birisi illaki çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gene de muhtemelen Windows güncelleştirmesi falan o 50GB ama çok fazla harcamış doğrusu. Hxrea dedi: En çok sistem güncelleştirmeleri yememiş mi? Genişletmek için tıkla... 50GB fazla geldi gözüme sistem güncelleştirmesi için.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.801 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #22 modric dedi: Kral benim bakıp attığım kısım burası zaten sistem 50GB harcamış onu sorguluyorum. Teşekkür ederim gene de muhtemelen Windows güncelleştirmesi falan o 50GB ama çok fazla harcamış doğrusu. 50GB fazla geldi gözüme sistem güncelleştirmesi için. Genişletmek için tıkla... Bazı önemli güncelleştirmeler zaman alabiliyor, ondan dolayı fazla tüketmiş olabilir.
modric dedi: Kral benim bakıp attığım kısım burası zaten sistem 50GB harcamış onu sorguluyorum. Teşekkür ederim gene de muhtemelen Windows güncelleştirmesi falan o 50GB ama çok fazla harcamış doğrusu. 50GB fazla geldi gözüme sistem güncelleştirmesi için. Genişletmek için tıkla... Bazı önemli güncelleştirmeler zaman alabiliyor, ondan dolayı fazla tüketmiş olabilir.