Bilgisayar çok ısınıyor ve kapanıyor

Kont Saya

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımla oyun oynarken falan çok ısınıyor özellikle işlemci 100 derecelere çıkıyor. İlk başta bunu hava durumuna bagladim ama bilmiyorum kapandıktan sonra açmaya calistigimda açılıyor fakat ekran gelmiyor. PSU'yi kapat aç yapıyorum anca o şekilde açılıyor sorun sizce nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımla oyun oynarken falan çok ısınıyor özellikle işlemci 100 derecelere çıkıyor. İlk başta bunu hava durumuna bagladim ama bilmiyorum kapandıktan sonra açmaya calistigimda açılıyor fakat ekran gelmiyor. PSU'yi kapat aç yapıyorum anca o şekilde açılıyor sorun sizce nedir?

Sorunun ne olduğunu zaten sen yazmışsın, işlemcin 100 derece oluyor ve zarar görmesin diye kendini kapatıyor. Termal bakım yap stok soğutucu kullanıyosan ekstra soğutucu al.

Bilgisayarı sen mi montajladın yoksa hazır sistem olarak mi geldi. Belki termal macun markası iyi değildir veya üzerindeki etiketi sökmemiş olabilirler çünkü 100 dereceye çıkması zor bir işlemci. Fan ayakları da tam oturmamış olabilir. Bunları bir kontrol eder misiniz?

Ben kurdum stok fan kullanıyorum bir de bu aralaryaptı bunu daha öncesinde bir sıkıntı yoktu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı