Bilgisayar çok ısınıyor

Resp

Decapat
Daha fazla  
Oncelikle merhaba yeni PC aldim ama birkac saat oyun oynadiktan sonra ozellikle temoerli cam kısmı cok isiniyor sistem bilesenlerim kuvvetli fakat bu ust duzey isinmanin sebebi nedir ve nasıl cozebilirim?

Oncelikle merhaba yeni PC aldim ama birkac saat oyun oynadiktan sonra ozellikle temoerli cam kısmı cok isiniyor sistem bilesenlerim kuvvetli fakat bu ust duzey isinmanin sebebi nedir ve nasıl cozebilirim?

Temperli camın ısınması gayet normal bence. Oyun içi MSI Afterburner ile değerlerinizi ölçerseniz daha sağlıklı olur. Benim ekran kartım 50 derece, işlemcim ise 70 derece olmasına rağmen elim cama dokununca yanıyor.

Zaten isi testlerini Shadow of the Tomb Raider testinde yaptim fakat korktuğum sye temperli cam patlayip bilesenlere zarar verebilir mi?

Kasadaki fanlar görevini düzgün yapmıyor olabilir. Kasa içindeki hava akışı düzgün mü onu kontrol et. Daha iyi anlaman için bu videoya bakabilirsin. https://youtu.be/Y0VzkhVSFSI
Kasadaki fanlarim 3 onde temiz hava girisini sagliyacak sekilde 1 arkada egzoz fan fakat egzoz fanin onunu kule tipi islemci sogutucum biraz kapatıyor sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…