MST1 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Başlıkta yazdığım gibi, bilgisayar 20 dakika sonra ısındıgı için kasıyor. Ekstra fan da koydum fotoğraftaki gibi ama gene de fayda yok. Ne yapmalıyım?
Başlıkta yazdığım gibi, bilgisayar 20 dakika sonra ısındıgı için kasıyor. Ekstra fan da koydum fotoğraftaki gibi ama gene de fayda yok. Ne yapmalıyım?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.954 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Fotoğrafa göre kasa tozdan ölüyor. Tozları temizleyin macun yenilemesi yapın. Artı 0 Eksi
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 669 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Temizlik ve macun değişimi. Artı 0 Eksi
RicardoEymen Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Termal macun bakımı yaptın mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
SemihR Yoctopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 Biraz temizlik ve termal macun değişiminden sonra tekrar ısınıp ısınmadığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS MST1 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #6 YüzbaşıJohnPrice dedi: Fotoğrafa göre kasa tozdan ölüyor. Tozları temizleyin macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... 2 gün önce yaptım. SemihR dedi: Biraz temizlik ve termal macun değişiminden sonra tekrar ısınıp ısınmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir temizlik yapıp döneceğim termal macun 2 gün önce degiştirdim. RicardoEymen dedi: Termal macun bakımı yaptın mı? Genişletmek için tıkla... 2 gün önce. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Fotoğrafa göre kasa tozdan ölüyor. Tozları temizleyin macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... 2 gün önce yaptım. SemihR dedi: Biraz temizlik ve termal macun değişiminden sonra tekrar ısınıp ısınmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir temizlik yapıp döneceğim termal macun 2 gün önce degiştirdim. RicardoEymen dedi: Termal macun bakımı yaptın mı? Genişletmek için tıkla... 2 gün önce.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 669 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #7 MST1 dedi: 2 gün önce yaptım. Bir temizlik yapıp döneceğim termal macun 2 gün önce degiştirdim. 2 gün önce. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu kullandınız ? Macunun işlemci üzerinde iyi yayıldığından emin olun. Artı 0 Eksi
MST1 dedi: 2 gün önce yaptım. Bir temizlik yapıp döneceğim termal macun 2 gün önce degiştirdim. 2 gün önce. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu kullandınız ? Macunun işlemci üzerinde iyi yayıldığından emin olun.
KS KS MST1 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #8 Berk Demiray dedi: Hangi macunu kullandınız? Macunun işlemci üzerinde iyi yayıldığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilgisayarcı yaptı ne kulandı bilmiyorum. YüzbaşıJohnPrice dedi: Fotoğrafa göre kasa tozdan ölüyor. Tozları temizleyin macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor. Son düzenleme: 25 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Berk Demiray dedi: Hangi macunu kullandınız? Macunun işlemci üzerinde iyi yayıldığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilgisayarcı yaptı ne kulandı bilmiyorum. YüzbaşıJohnPrice dedi: Fotoğrafa göre kasa tozdan ölüyor. Tozları temizleyin macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 669 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #9 MST1 dedi: Vallahi bilgisayarcı yaptı ne kulandı bilmiyorum. Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir macun kullandığını sanmıyorum. Kendiniz yapabilirseniz kaliteli bir macun alıp değişimi yapın. Artı 0 Eksi
MST1 dedi: Vallahi bilgisayarcı yaptı ne kulandı bilmiyorum. Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir macun kullandığını sanmıyorum. Kendiniz yapabilirseniz kaliteli bir macun alıp değişimi yapın.
KS KS MST1 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #10 YüzbaşıJohnPrice dedi: Fotoğrafa göre kasa tozdan ölüyor. Tozları temizleyin macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor. Berk Demiray dedi: Kaliteli bir macun kullandığını sanmıyorum. Kendiniz yapabilirseniz kaliteli bir macun alıp değişimi yapın. Genişletmek için tıkla... En iyisi hangisi. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Fotoğrafa göre kasa tozdan ölüyor. Tozları temizleyin macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor. Berk Demiray dedi: Kaliteli bir macun kullandığını sanmıyorum. Kendiniz yapabilirseniz kaliteli bir macun alıp değişimi yapın. Genişletmek için tıkla... En iyisi hangisi.