Y Yağız Kurtbay Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #11 Salvatorio dedi: PSU C4. değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ona muadil olarak yakın fiyatlarda bir öneriniz var mı?
Salvatorio dedi: PSU C4. değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ona muadil olarak yakın fiyatlarda bir öneriniz var mı?
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #12 Yağız Kurtbay dedi: Anladım peki ona muadil olarak yakın fiyatlarda bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Xigmatek EN40704 X-Power 500W 80Plus Power Supply En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com
Yağız Kurtbay dedi: Anladım peki ona muadil olarak yakın fiyatlarda bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Xigmatek EN40704 X-Power 500W 80Plus Power Supply En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 7 Ağustos 2023 #13 muhtemelen sorun bu Dosya Ekleri bomba Psu.jpg 230,9 KB · Görüntüleme: 38
Y Yağız Kurtbay Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #14 Astar0 dedi: Muhtemelen sorun bu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onun olduğunu anladım kulağımı biraz yaklaştırınca patlayacağını düşündüm
Astar0 dedi: Muhtemelen sorun bu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onun olduğunu anladım kulağımı biraz yaklaştırınca patlayacağını düşündüm