Bilgisayar CS:GO'da kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ANIL_GT

Hectopat
Yer
Yakutistan
Daha fazla  
Meslek
Vietnam uçaksavarı
RAM
12
Sormak istediğim şey ben CS oynarken bayağı kasıyor Max 70 civarı (bu aralar 40) FPS alıyorum. Ama bilgisayarımın (laptop) kötü olmadığını düşünüyorum. Arkadaşım da bu tür şeylerden biraz anlıyor o da aynısnı dedi. Acaba arkadaşım yanılıyor mu? Yani demek istediğim bilgisayarımın az FPS alması normal bir şey mi?

Bu konulardan pek anlamadığım için ekran kartımı vs pek bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bilgisayarının özelliklerini eğer kinetik özelliklerimle öğrenirsem bilgi verebilirim.

Başlatı açıp DxDiag yaz bir uyarı verirse evet veya tamam de açılan ekranda sistem kısmını ve ekran kısmını ekran fotoğrafı alıp atar mısın?

Dostum yeni güncelleme geldi o yüzden olabilir.

Windows içi ayarlar.
Öncelikle güç performansını yüksek performansa al. Sonra başlangıç uygulamalarını kapat. Arka plan uygulamalarını kapat. Virüs taraması yap. Windows'un görünümünü ve performansını ayarlaya gel en iyi performans için ayarla de.
Oyun içi ayarlar.
Çözünürlüğü düşür. Normal ekran 4:3 al. Grafik kalitesini yükselten her şeyi kapat.

Bilgisayarın ısındığı için FPS düşüşü olabilir.

Arkadaşlar mesaj yazamadım üzgünüm ama PC komple gitti. Tamirciye götürdüm 1-2 hafta gitti öylede. Hepinizden özür diliyorum.

Arkadaşlar mesaj yazamadım üzgünüm ama PC komple gitti. Tamirciye götürdüm 1-2 hafta gitti öylede. Hepinizden özür diliyorum.

Neden özür diliyorsun? Özür dileyeceğin bir şey yok. Eğer iyi bir tamirci ise o sana bilgisayarını düzeltir geri verir.

Hocam doku detaylarını vs düşük tutun az da olsa düzelir eğer e-spor ve çok önemli maçlara girmiyorsanız ayarları düşük tutun.

Bilgisayarım 10k civarı fakat benim de Full ayarlarda 45FPS aldığım oluyor hele sis bombasının yanına bile yaklaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…