Çözüldü Bilgisayar CTRL tuşuna basılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H
Çok fazla olmuyor diye kafama takmamıştım ama bir tuş kombinasyonu yaptığımda klavye sanki CTRL tuşuna basıyormuşum gibi davranıyor. Örneğin sadece R tuşuna basarsam çalıştır açılıyor. Uyku moduna aldığımda ya da yeniden başlattığımda düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows aramaya "erişim kolaylığı klavye ayarları" yazın ve açın oradaki "yapışkan tuşları kullanın" yerindeki tiki kaldırın. Aynı sorunu yaşamıştım böyle çözdüm. Eğer çözülürse çözüm olarak seçer ve beğenirsen sevinirim.
Ekran klavyesini açıp CTRL'ye bas ardından klavyeyi ters çevirip birkaç defa çok sert olmayacak şekilde vur aynı sorunu yaşadığımda böyle çözmüştüm.

Windows aramaya "erişim kolaylığı klavye ayarları" yazın ve açın oradaki "yapışkan tuşları kullanın" yerindeki tiki kaldırın. Aynı sorunu yaşamıştım böyle çözdüm. Eğer çözülürse çözüm olarak seçer ve beğenirsen sevinirim.

Çözüm
Ben Windows tuşuna birkaç saniye basılı tutarak çözmüştüm. Başka türlü yeniden başlatarak.

Zaten kapalı.
Sorun fiziksel değil.

Zaten kapalı.
Sorun fiziksel değil.
-Regedit sorunu olabilir, Ccleaner ile veya Wise Registry Cleaner ile kayıt defterini bir tarayın.

-Sorun yeniyse sistem geri yükleme de yapabilirsiniz.

-Denetim masası - erişim kolaylığı - klavye ayarları kısmından yapışkan tuşlar açıksa kapatıp deneyin.

Kanka şu anda aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Çözdün mü?
Çözdüysen nasıl çözdün yardımcı olabilir misin?

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…