Çok fazla olmuyor diye kafama takmamıştım ama bir tuş kombinasyonu yaptığımda klavye sanki CTRL tuşuna basıyormuşum gibi davranıyor. Örneğin sadece R tuşuna basarsam çalıştır açılıyor. Uyku moduna aldığımda ya da yeniden başlattığımda düzeliyor.
Windows aramaya "erişim kolaylığı klavye ayarları" yazın ve açın oradaki "yapışkan tuşları kullanın" yerindeki tiki kaldırın. Aynı sorunu yaşamıştım böyle çözdüm. Eğer çözülürse çözüm olarak seçer ve beğenirsen sevinirim.
Windows aramaya "erişim kolaylığı klavye ayarları" yazın ve açın oradaki "yapışkan tuşları kullanın" yerindeki tiki kaldırın. Aynı sorunu yaşamıştım böyle çözdüm. Eğer çözülürse çözüm olarak seçer ve beğenirsen sevinirim.
Çok fazla olmuyor diye kafama takmamıştım ama bir tuş kombinasyonu yaptığımda klavye sanki CTRL tuşuna basıyormuşum gibi davranıyor. Örneğin sadece r tuşuna basarsam çalıştır açılıyor. Uyku moduna aldığımda ya da yeniden başlattığımda düzeliyor.