Talhabi Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Abiler, ablalar, ben Samsunluyum ve bu sene 8. sınıfım. Lisede bilgisayar destekli tasarım mühendisi olmak için hangi bölümü okumam gerekir? Samsun’daki liselere bakmanız için: 2025 Samsun Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri - LGS Puan Hesaplama Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2024
Abiler, ablalar, ben Samsunluyum ve bu sene 8. sınıfım. Lisede bilgisayar destekli tasarım mühendisi olmak için hangi bölümü okumam gerekir? Samsun’daki liselere bakmanız için: 2025 Samsun Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri - LGS Puan Hesaplama
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.631 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Talhabi dedi: Abiler, ablalar, ben Samsunluyum ve bu sene 8. sınıfım. Lisede bilgisayar destekli tasarım mühendisi olmak için hangi bölümü okumam gerekir? Samsun’daki liselere bakmanız için: 2025 Samsun Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri - LGS Puan Hesaplama Genişletmek için tıkla... Samsun / Çarşamba / Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı Samsun / Tekkeköy / Tıbbi Cihaz Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı (Sınavlı) bunlar anladığım kadarıyla
Talhabi dedi: Abiler, ablalar, ben Samsunluyum ve bu sene 8. sınıfım. Lisede bilgisayar destekli tasarım mühendisi olmak için hangi bölümü okumam gerekir? Samsun’daki liselere bakmanız için: 2025 Samsun Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri - LGS Puan Hesaplama Genişletmek için tıkla... Samsun / Çarşamba / Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı Samsun / Tekkeköy / Tıbbi Cihaz Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı (Sınavlı) bunlar anladığım kadarıyla