Tawny Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Merhaba, bilgisayarlarla içli dışlıyım böyle bilgisayar anakart modelleme CPU modelleme falan PC devresi modelleyebileceğim bir uygulama var mı?
Merhaba, bilgisayarlarla içli dışlıyım böyle bilgisayar anakart modelleme CPU modelleme falan PC devresi modelleyebileceğim bir uygulama var mı?
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.020 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 Kanka beni yanlış anlama ama bu devreleme işini pc mühendisleri bile yapamazken sen nasıl yapacan? Hesap makinesi pcb'si bile çok fena karmaşık.
Kanka beni yanlış anlama ama bu devreleme işini pc mühendisleri bile yapamazken sen nasıl yapacan? Hesap makinesi pcb'si bile çok fena karmaşık.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 29 Temmuz 2024 #3 Öncelikle bunun 2D modeleme ile alakası yok. Bu farklı bir şey. PCB design software diye aratıp tonla şey bulabilirsiniz. EAGLE ve PADS başta gelenlerden.
Öncelikle bunun 2D modeleme ile alakası yok. Bu farklı bir şey. PCB design software diye aratıp tonla şey bulabilirsiniz. EAGLE ve PADS başta gelenlerden.
Tawny Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 Ali Ataberk dedi: Kanka beni yanlış anlama ama bu devreleme işini PC mühendisleri bile yapamazken sen nasıl yapacaksın? Hesap makinesi PCB'si bile çok fena karmaşık. Genişletmek için tıkla... Ben gerçek hayatta yapacağım demiyorum sadece simülasyon uygulaması istedim .
Ali Ataberk dedi: Kanka beni yanlış anlama ama bu devreleme işini PC mühendisleri bile yapamazken sen nasıl yapacaksın? Hesap makinesi PCB'si bile çok fena karmaşık. Genişletmek için tıkla... Ben gerçek hayatta yapacağım demiyorum sadece simülasyon uygulaması istedim .