Bilgisayar "dırrr" diye ses çıkarıp donuyor

• Konuyu başlatan MONY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.292

MONY

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi forumlar. Bugün Valorant oynuyordum. Oyundan çıktım, görev çubuğundan DC'yi açacaktım, bastım. PC "dırrr" sesinde kalıp dondu, ses sonradan gitti fakat mouse falan hareket etmiyordu. Güç tuşuna basılı tutup kapattım. Kulaklık takılı idi o anda ve 1 buçuk hafta önce 8 GB RAM daha aldım. Bugün yeni bir fareye geçtim ama ondan kaynaklı olacağını düşünmüyorum, yine de söyleyeyim.

Ve yaklaşık 3-4 gün önce RAM'lerin yerini değiştirdim, soldaki RAM'i sağ slota sağdaki RAM'i sol slota taktım. CMD'den Sfc/Scannow komutunu yaptım, hata bulmadı. SSD'yi tarattım, hata bulmadı. Önemli bir durum mu yoksa normal midir? Virüs yoktur sistemde, yeni taratmıştım.

Sistemim:
İşlemci: AMD R5 3400G.
Ekran kartı: RX Vega 11 Graphics.
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB 2X8.
PSU: FSP 500W.
SSD: SanDisk 240 GB.
Anakart: Msı A320M a Pro

SSD'nin tam modeli nedir? Kronik sıkıntılı modeller bazen bu tarz kilitlenme yapabiliyor. James Donkey'den ne çektim...

Dosya Ekleri

• 1618674368555.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 58
SSD'nin tam modeli nedir? Kronik sıkıntılı modeller bazen bu tarz kilitlenme yapabiliyor. James Donkey'den ne çektim...
Konu ile biraz alakasız ama sanırım size denk gelmiş james donkey'de sorun yaşayan görmedim ben kendim kullanmadım ama duymadım da

Konu ile biraz alakasız ama sanırım size denk gelmiş james donkey'de sorun yaşayan görmedim ben kendim kullanmadım ama duymadım da
Konu ile ilgili bir sürü sorun yaşayan var. Sağ üstteki aramadan bulabilirsin. Ben de istisna değilim.

SSD Plus modeli sıkıntılı bir model. Arada bu tarz hatalar vermesi kaçınılmaz. Yeni düzgün bir SSD'ye geçip bu SSD'yi depolama için kullanabilirsin.
Anladım hocam sorun ram veya işlemcide olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Driver larım güncel Ramlar 3000Mhz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…