S.C.K. Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 6 26 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ekran kartımda 1 HDMI, 3 DP girişi var. 2. monitörüm için, HDMI-DP dönüştürücüsü aldım fakat taktığımda "sinyal yok" bildirisi geliyor ekrana. 2. monitörü 1.nin yerine yani HDMI kısmına taktığımda çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Merhaba, ekran kartımda 1 HDMI, 3 DP girişi var. 2. monitörüm için, HDMI-DP dönüştürücüsü aldım fakat taktığımda "sinyal yok" bildirisi geliyor ekrana. 2. monitörü 1.nin yerine yani HDMI kısmına taktığımda çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
S Sismalanka Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Yüksek ihtimalle çeviriciden kaynaklanıyor. 1. monitoru cevirici ile DisplayPort girisine baglayip dener misiniz? Artı 0 Eksi
Yüksek ihtimalle çeviriciden kaynaklanıyor. 1. monitoru cevirici ile DisplayPort girisine baglayip dener misiniz?
7 704235 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 33 26 Ağustos 2023 #3 Diğer DP seçeneklerine taktığında da mı olmuyor? Olmuyorsa Dönüştürücü bozuk/uyumsuz olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS S.C.K. Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 6 26 Ağustos 2023 #4 Sismalanka dedi: Yüksek ihtimalle çeviriciden kaynaklanıyor. 1. monitoru cevirici ile DisplayPort girisine baglayip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onda da çalışmıyor 704235 dedi: Diğer DP seçeneklerine taktığında da mı olmuyor? Olmuyorsa Dönüştürücü bozuk/uyumsuz olabilir. Genişletmek için tıkla... 3 girişte de denedim. İade edeceğim o zaman, Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sismalanka dedi: Yüksek ihtimalle çeviriciden kaynaklanıyor. 1. monitoru cevirici ile DisplayPort girisine baglayip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onda da çalışmıyor 704235 dedi: Diğer DP seçeneklerine taktığında da mı olmuyor? Olmuyorsa Dönüştürücü bozuk/uyumsuz olabilir. Genişletmek için tıkla... 3 girişte de denedim. İade edeceğim o zaman, Teşekkürler.