Bilgisayar "dıt" sesi çıkartıp mavi ekran hatası veriyor

Cthulhussy

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım bazen direkt dııt sesi çıkartıp donuyor, kapama tuşuna basılı tutmadan kapatamıyorum, bazen ise kendisi mavi ekran veriyor orada takılı kalıyor, bazen de mavi ekran verip yeniden başlatıyor, bu 3 şey de yaşanabiliyor, normal kullanırken yaşamadım fakat oyun oynarken hep bu 3 hatadan birini aldım. Oyun dışında da yaşanmaya başlanır mı bilmiyorum fakat henüz yaşanmadı, bunlar minidump dosyaları buyurun;

Epic'te farklı bir durum olabileceğini düşünmüyorsunuz değil, olmuş direkt zaten.
Dump dosyasına bakında 1. mavi ekranın sebebi Epic, 2. mavi ekranın sebebi Steam.
Normalde ikisinde de sorun Epic olsaydı direkt epic silin derdim lakin iki farklı uygulama, aynı mavi ekran kodları, "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL".

MemTest86 testi yapıp sonucu bildirir misiniz?

Şuan test için uygun USB bulamadım hocam maalesef

@356463 Hocam kasayı açıp temizledim, 2 gün sonra da termal macun yenileyeceğim + daha detaylı bir temizliğe ineceğim, fakat şuanki temizleme bile iyi geldi gibi, çökmedi uzun bir süre oyun oynamama rağmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…