B berkthejojoenjoyer Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Dün akşam bilgisayarımın DNS'ini 1.1.1.1 yaptım fakat şu an eski haline çevirip kapattığımda tekrar açınca düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Dün akşam bilgisayarımın DNS'ini 1.1.1.1 yaptım fakat şu an eski haline çevirip kapattığımda tekrar açınca düzelmiyor.
Çözüm Yerayay 28 Kasım 2024 berkthejojoenjoyer dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Windows 10 ise arama kısmına ağ sıfırlama yaz sıfırla sonra Restart yap bak bakalım.
berkthejojoenjoyer dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Windows 10 ise arama kısmına ağ sıfırlama yaz sıfırla sonra Restart yap bak bakalım.
6 632355 Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 435 Çözümler 2 28 Kasım 2024 #2 berkthejojoenjoyer dedi: Dün akşam bilgisayarımın DNS'ini 1.1.1.1 yaptım fakat şu an eski haline çevirip kapattığımda tekrar açınca düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Discord için mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
berkthejojoenjoyer dedi: Dün akşam bilgisayarımın DNS'ini 1.1.1.1 yaptım fakat şu an eski haline çevirip kapattığımda tekrar açınca düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Discord için mi?
KS KS B berkthejojoenjoyer Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 632355 dedi: Discord için mi? Genişletmek için tıkla... discord roblox için evet Artı 0 Eksi
6 632355 Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 435 Çözümler 2 28 Kasım 2024 #4 Yanlış bilgi berkthejojoenjoyer dedi: Discord Roblox için evet. Genişletmek için tıkla... Anladım keşke yapmasaydınız yasaklanan bir uygulamaya neden illegal bir şekilde girmeye çalışırsınız ki? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
berkthejojoenjoyer dedi: Discord Roblox için evet. Genişletmek için tıkla... Anladım keşke yapmasaydınız yasaklanan bir uygulamaya neden illegal bir şekilde girmeye çalışırsınız ki?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.493 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #5 berkthejojoenjoyer dedi: Dün akşam bilgisayarımın DNS'ini 1.1.1.1 yaptım fakat şu an eski haline çevirip kapattığımda tekrar açınca düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız antivirüs veya güvenlik yazılımı varmı o engelliyor olabilir. Artı 0 Eksi
berkthejojoenjoyer dedi: Dün akşam bilgisayarımın DNS'ini 1.1.1.1 yaptım fakat şu an eski haline çevirip kapattığımda tekrar açınca düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız antivirüs veya güvenlik yazılımı varmı o engelliyor olabilir.
KS KS B berkthejojoenjoyer Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #6 Yerayay dedi: Kullandığınız antivirüs veya güvenlik yazılımı varmı o engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır yok Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Kullandığınız antivirüs veya güvenlik yazılımı varmı o engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır yok
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.493 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #7 @berkthejojoenjoyer ağ ayarlarını sıfırlamayı denedinmi? Artı 0 Eksi
KS KS B berkthejojoenjoyer Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #8 Yerayay dedi: @berkthejojoenjoyer ağ ayarlarını sıfırlamayı denedinmi? Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @berkthejojoenjoyer ağ ayarlarını sıfırlamayı denedinmi? Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.493 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #9 berkthejojoenjoyer dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Windows 10 ise arama kısmına ağ sıfırlama yaz sıfırla sonra Restart yap bak bakalım. Artı 0 Eksi Çözüm
berkthejojoenjoyer dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Windows 10 ise arama kısmına ağ sıfırlama yaz sıfırla sonra Restart yap bak bakalım.
KS KS B berkthejojoenjoyer Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #10 Yerayay dedi: Windows 10 ise arama kısmına ağ sıfırlama yaz sıfırla sonra restart yap bak bakalım. Genişletmek için tıkla... Kanka olmuş çok teşekkür ediyorum adamsın. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Windows 10 ise arama kısmına ağ sıfırlama yaz sıfırla sonra restart yap bak bakalım. Genişletmek için tıkla... Kanka olmuş çok teşekkür ediyorum adamsın.