Oyun Bilgisayar Donanımı Soru

Vermez. Bu tür ürünleri tercih etmek hayatınızda yapacağınız büyük hatalardan birisi olur.

Gt 730 başlı başına yetersizken bir de muhtemelen fason üretimi. i7 1. nesil çıkalı sanırım 10 yılı geçti. Tamamen para israfı. 12000 liraymış. Sanırım o parayı "ekipmanlar" için alıp kasayı hediye ediyorlar :D

Trendyol, Hepsiburada, MediaMarkt gibi sitelerden sistem almayın hocam. Şu ana kadar 1 tane bile az kazıkladıkları ürün çıkmadı. Bakın az kazıklama diyorum, adamlar tüm sistemlerinde aşırı derecede kazık fiyattan satıyorlar.

Vermez. Bu tür ürünleri tercih etmek hayatınızda yapacağınız büyük hatalardan birisi olur.

GT 730 başlı başına yetersizken bir de muhtemelen fason üretimi. i7 1. nesil çıkalı sanırım 10 yılı geçti. Tamamen para israfı. 12000 liraymış. Sanırım o parayı "ekipmanlar" için alıp kasayı hediye ediyorlar :D

Teşekkürler hocam, peki önerebileceğeniz bir set var mı? Bütçe 13 bin.

Benim Technopat'a katılım amacı buna benzer bir soruydu. Trendyol'dan veya Hepsiburada'dan sistem almayın. Ben hata yapıp her şey dahil sistem almıştım. (Teknobiyotik'den)
Bence ilk önce sistemi alın ondan sonra monitör ve en son ekipmanları alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı