L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 19 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar selam, sırasıyla; İşlemci sağlığını, fan sağlığını, ekran kartı sağlığını, RAM sağlığını, SSD sağlığını öğrenmek istiyorum. Var mıdır bir yolu? Sistemi alalı 2 ay oluyor. Şüpheliyim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2023
Arkadaşlar selam, sırasıyla; İşlemci sağlığını, fan sağlığını, ekran kartı sağlığını, RAM sağlığını, SSD sağlığını öğrenmek istiyorum. Var mıdır bir yolu? Sistemi alalı 2 ay oluyor. Şüpheliyim.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.902 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #2 lovemyers dedi: Arkadaşlar selam, sırasıyla; İşlemci sağlığını, fan sağlığını, ekran kartı sağlığını, RAM sağlığını, SSD sağlığını öğrenmek istiyorum. Var mıdır bir yolu? Sistemi alalı 2 ay oluyor. Şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... Ram Sağlığı Memtest86 SSD HD Tune Fan sağlığı öğrenilmez. Ekran Kartı ise Furmark Artı 0 Eksi
lovemyers dedi: Arkadaşlar selam, sırasıyla; İşlemci sağlığını, fan sağlığını, ekran kartı sağlığını, RAM sağlığını, SSD sağlığını öğrenmek istiyorum. Var mıdır bir yolu? Sistemi alalı 2 ay oluyor. Şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... Ram Sağlığı Memtest86 SSD HD Tune Fan sağlığı öğrenilmez. Ekran Kartı ise Furmark
Kabardino Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 65 19 Mayıs 2023 #3 İşlemci sağlığını ben Cinebench ile bakıyordum. Skorunu o işlemciyi kullanan diğer kullanıcıların skoru ile karşılaştırabilirsin. Artı 0 Eksi
İşlemci sağlığını ben Cinebench ile bakıyordum. Skorunu o işlemciyi kullanan diğer kullanıcıların skoru ile karşılaştırabilirsin.
Doku_Sanchez Femtopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #4 Ekran kartı sağlığı için FurMark, RAM için Memtest86, işlemci için Prime95, SSD için CrystalDiskInfo var. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sağlığı için FurMark, RAM için Memtest86, işlemci için Prime95, SSD için CrystalDiskInfo var.
Doku_Sanchez Femtopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #5 paWel dedi: Sizce HD Tune iyi midir? Onuda öneriyorum çevreme? Yoksa oda mı kötüdür? Genişletmek için tıkla... Windows'un güç ayarlarını değiştirmek gibi bir bugı var. Onun dışında iyi gibi. Artı 0 Eksi
paWel dedi: Sizce HD Tune iyi midir? Onuda öneriyorum çevreme? Yoksa oda mı kötüdür? Genişletmek için tıkla... Windows'un güç ayarlarını değiştirmek gibi bir bugı var. Onun dışında iyi gibi.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.902 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #6 Doku_Sanchez dedi: Windows'un güç ayarlarını değiştirmek gibi bir bugı var. Onun dışında iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler. Artı 0 Eksi
Doku_Sanchez dedi: Windows'un güç ayarlarını değiştirmek gibi bir bugı var. Onun dışında iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 19 Mayıs 2023 #7 Ekran kartı için 3DMark ve OCCT, işlemci için Cinebench ve Prime95, SSD için AS SSD Benchmark ve Atto Disc Benchmark, RAM için TestMem5(Extreme1@Anta777.cfg ile) ve Aida64. Artı 0 Eksi
Ekran kartı için 3DMark ve OCCT, işlemci için Cinebench ve Prime95, SSD için AS SSD Benchmark ve Atto Disc Benchmark, RAM için TestMem5(Extreme1@Anta777.cfg ile) ve Aida64.